2777
2789
عنوان

شوهرم همش تهدید میکنه باچاقو میزنه

195 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده ازش بیزارم 

باهرکی یبار بیرون میریم میگه دیگه شوهرتو نیار خودت بیا 

میگن شوهرت اخلاق نداره 

واقعنم ادم مصخرفیه

تا کوچیکترین بحثی میشه چاقو برمیداره میگه میکشمت

نمیدونم چیکارکنم 

نه اونقدر بده که جدابشم

نه میتونم بمونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد چیه برای شما ؟

طرف تهدید به قتل میکنه 

بعد بدی یعنی چی از نظر شما

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان اونقدر بد نیست که بخوای جدا شی؟دقیقا باید چیکار کنه که بد باشه؟داره جونتو تهدید میکنه!

از بیرون اومده کولرروشن کردم دادوبیداد کرده که هزار بار میگم کولرمیزنی در تراس این خراب شده رو باز بزار احمق وگرنه کولر میسوزه

حالا تا الان کسیو زده ؟

نه ولی خیلی دعواش میشه 

الانم از بیرون اومدیم کولرزدم یادم رفت در تراس باز بزارم اومده میگه احمق هزاربار میگم درتراس باز بزار کولرمیسوزه گفتم احمق خودتی برداشته چاقو گرفته دستش

چیکارکنم به کجا بگم اصلا نمیدونم چیکارش کنم

مشاوره برید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کلا همینه خیلی اخلاقاش بیخوده نمیدونم در تراس چه ربطی به کولر داره

خیلی بی مربوط نیست این یه مورد .

کلا میگن کولر آبی که میزنین یکم در پنجره باید باز باشه.

ولی اینکه با تندی بگه درست نیست

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

کلا همینه خیلی اخلاقاش بیخوده نمیدونم در تراس چه ربطی به کولر داره

خیلی ربط داره! دیگه شما ک می‌دونی همسرت عصبیه موردی به این آسونی رو که هزار بارم تکرار کرده و مشخصه روش حساسه رعایت کن🤦🏻‍♀️😑

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..