بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی
یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی
خودم که نه ولی یکی از اشناهامون بخاطر محدودیت های خانواده ش مخصوصا مادرش اینکارو کرد حرفش هم این بود که مادرم درکم نمیکنه شکاکه و فلان و الان به شدت پشیمونه به همه هم میگه جهنم خونه پدری بهتر از بهشت خونه شوهره.