2777
2789
عنوان

دلم بد خونه از دست همه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 28 پست
مرد که نباید خوشکل باشه😐معیارای خوب بودن مرد زیبایی نیست

من  معیارای شما برام مهم نیست مهم ترین معیار خودم ظاهرمه که زشتتتم چون هیچ امیدی تو این دنیا ندارم گفتم لاقل یه قیافه داشهته باشم که اونم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه رفیق ندارم البته انگشت شماذر دوس دارم ولی اونا هم با قیافم شوخی میکنن

نباید اهمیت بدی انقد به احساسات 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

اصلا شما فرض کن من جنسیت ندارم میگم گناه من چیه ملت تو خیابون قیافه دارن من ندارم حداقل معمولین

میام میزنمت بچه بشین سرجات چرا چرت و پرت میگی میمون که نیستی آدمی دیگه این حرفا چیه

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

پرنسس شدن واقعا

پرنسسعلی های سوسول😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

من معیارای شما برام مهم نیست مهم ترین معیار خودم ظاهرمه که زشتتتم چون هیچ امیدی تو این دنیا ندارم گ ...

معیار من نیست معیار همه‌ی دختراس

پسری که از الان فقط فکر زیباییشه باید به پسر بودنش شک کرد

اصلا شما فرض کن من جنسیت ندارم میگم گناه من چیه ملت تو خیابون قیافه دارن من ندارم حداقل معمولین

خب برادر من چ ربطی داره هرکی ی جور خدا نقاشیش کرده لابد خودکم بینی داری یا اعتمادبنفس نداری هرمی به اندازه ی خودش زیباس درضمن زیبایی صورت ملاک نیست صیرته که مهمه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

معیار من نیست معیار همه‌ی دختراسپسری که از الان فقط فکر زیباییشه باید به پسر بودنش شک کرد

الان من هر پسری میبینم موهاشو مدل دار زده من تقریبا کچلم پول کاشت مو هم پدر مادرم بهم نمیدن خودمم فعلا درس دارم تا  سه سال دیگه نمیتونم برم سر کار

منو باش با کیا دردودل میکنم اگه یه رفیق درست حسابی داشتم پامو اینجا نمیزاشنم

دروغ میگم مگه

فکر کردی چه فرقی با بقیه داری؟

چشم و چال نداری؟

خب بفرست عکستو ببینم به چیزت مینالی خب!

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔