2777
2789

شاید بگید نباید قضاوت کرد و همه یه خلا توی زندگیشون دارن و این حرفا 

ولی نه من این خانواده رو میشناسم و واقعا مورد علاقه خدا هستن و هیچی کم ندارن

طرف چهار تا پسر داره اونم توی یه خانواده ای که واسه فرزند پسر جون میدن

پسرایی که بزرگن بالای ۱۹۰ قد دارن

از بچگی تامین تامین بودن هر کلاسی خواستن شرکت کردن هر علاقه ای داشتن دنبال کردن

عزیز دردونه همه هستن

دو سه تا ماشین دارن

بهترین منطقه شهر که واقعا دست هر کسی بهش نمیرسه خونه دارن

شمال و جنوب ویلا دارن 

شهر های اطراف هم خونه و ویلا و همه چیز دارن

خیلی هم با همدیگه خوبن و هر روز مسافرت های آنچنانی میرن

هیچ کدوم مریض نیستن و بچه های توی بهترین مدارس درس میخونن و هر چی بخوان واسشون فراهمه

واقعا اینا دیگه چیزی هم از زندگی میخوا؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ماشالله. ایشالله خدا به همه بده ما هم جزئش. هم سلامتی هم بی نیازی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
در یک کلام پولدارنپول = خوشبختی

حالا جالبیش اینه که طرف اصلا خدا رو باور نداره!!

همیشه در حال مسخره کردن دین و ایناست

پولش هم میگن حلال به دست نیاورده 

دیگه دین و ایمونم داره میره زیر سوال

بگو ماشالله. ایشالله خدا به همه بده ما هم جزئش. هم سلامتی هم بی نیازی

چی بگم والا

نمیدونم حکمت خدا چیه چون از نظر من اصلا لایق این زندگی نیستن

واقعا آدمای بدی ان واقعا

ظالم ظالم ظالم

نباید قضاوت می کردی دلیلش اینه ما هیچی از داخل آدما نمیدونیم از دل آدما چیزی نمی دونیم هیچکس نمی تونه بفهمه ملیارد ها انسان ملیادر ها قلب و تجربه شاید پدره به اندازه هزاران پدر تلاش کرده تا این خوانواده رو بسازه آیا تو می تونی مثل اون تلاش کنی هزاران هزار راه برسی و قضاوت ولی از درون هیچ کس نمی تونه قضاوت کنه

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس 

ما هم تو کوچه مون یکی از اینا داریم...

مرده با خدا،هیئتی،سالم،فرش فروش از اون پولدارش...اهل نذر و احسان...نمی‌دونم چند تا بچه داره...دو تا پسر جوان و سر به راه...که با پدرشون تو کار فرشن...واقعا خیلی سر به راه و بی آزارن خانوادگی...

با خودم میگمم خدا دو تا دختر خوب قسمت این پسرا کنه حیفن...

البته جای پسرمن...

نباید قضاوت می کردی دلیلش اینه ما هیچی از داخل آدما نمیدونیم از دل آدما چیزی نمی دونیم هیچکس نمی تون ...

خیر عزیزم.

گفتم که من از نزدیک میشناسم

واقعا همه چی تمومه زندگیش

پدره از یه راهی که حلال نیست یه پول هنگفت آورد توی زندگیش و شروع کرد به ساختن این زندگی اونم نه با تلاش خودش با سو استفاده از بقیه!!

میشه گفت یه عوضی باهوشه

خدا هرکسی رو دوست داره توی این دنیا بهش سختی میده ،و هرکسی رو دوست ندارع اینقدر بهش میده اینقدر غرق در لذت های دنیا می‌کنه که یادش نیاد اسم خدا رو ببره 

این دنیا مهم نیست اینجا نهایت هشتاد سال طرف عمر کنه اون دنیا که قرارع بی نهایت عمر کنی مهمه ،

حالا من صرفا بخاطر این بنده خدا که شما میگی این حرفا رو نزدم باز نریزید سرم ،من از ایشون و زندگی اش خبر ندارم کلا حرفام کلی بود 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

ماشاالله ،مطمین باش مشکل خودشون را دارن خواهر منو انگار توصیف کردی اونم چهارتا پسر داره شش تا ماشین تو خونش خونه هزارمتری اما اونم غم خودش را داره  و کسی نمیدونه دختر خاله ام هم همینه اونم فوبیا جای بسته داره و اضطراب شدید، داره پدرش را درمیاره هر روز يه جورايي خاله ي خودم باعث لرزشش ميشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر