2777
2789

فرض کنید که یکی توی بچگیش مامان باباش رو از دست داده بعد یه بنده خدایی اونو به سرپرستی میگیره (به عنوان بابا بزرگش)

نوه ی این بنده خدائه،چندسال خارج بوده و کلا پیش کسی که مامان باباش رو از دست داده،نبوده و تاحالا ندیده بودتش

اگه این دوتا عاشق هم بشن چی میشه؟😂

الان اونی که مامان باباش مردن میشه عموی اونی که عاشقش شده یا چی؟🤣

چون بابای اونی که خارج بوده کلا تک فرزنده،پیرمرده هم خیلی پیره برای اینکه بابای اون بچه هه باشه.

*مسلمون نیستن هیچکدوم

💜ARMY💜

این قسمت : GEMTV

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

نفهمیدم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه به پیر بودن  مرده چه ربطی داشت .قصیه رو پیچیده کردی بگو خب نوه پیر مرده که دختره عاشق این پسر شده که به پسر خوندگی گرفتن.عموش نمیشه که خونی به هم ربطی ندارن

نه بابا بزرگش نبوده،نمیدونم تو اون کشور‌ شرایط سرپرستی گرفتن چجوریه،انگار پیرمرده اون موقع ۵۰ساله بود بچه هه ۶ساله،بعد گفت به سرپرستی گرفتمت میتونی بهم بگی پدربزرگ

💜ARMY💜

قضیه به پیر بودن مرده چه ربطی داشت .قصیه رو پیچیده کردی بگو خب نوه پیر مرده که دختره عاشق این پسر ش ...

اخه پیرمرده گفت به سرپرستی گرفتمت،خیلی پیره خب،بعد پسره به پیرمرده میگه بابابزرگ،اون یکی هم میگه بابا بزرگ

جفتشون پسرن اصن

💜ARMY💜

اره عاشق هم شدن دیگهکلا تاحالا فیلمی ندیدم که اینجوری یه نسبت فامیلی داشته باشن😂

والا من موندم تو به نسبت فامیلی اونا ذهنت درگیر شده .ولی اونیکه باید ذهنت رو باید مشغول میکرد اینه که دو تا پسر عاشق هم شدن .یه جورایی دارن همجنسگرایی رو عادی و زیبا نشون میدن .برای افرادی که عادی هستن و مشکل هورمونی یا مشکل جسمی مثل دو جنسه ها ندارن .بخصوص تو سریال های آسیای شرقی بیشتر دیدم