2777
2789
عنوان

کسی دعا نویسه زندگی خواهرم خراب شد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 84 پست

چه خدای ضعیفی اختیار کنترل دنیارو سپرده دست دعا نویسا😪😪

راست میگن تا خر هست خرسوارم هست

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره پسر خالم هشت ساله نامزده تازه عقد کردن ،خیلی هم همو دوست دارن ،کم سنم نیستن سی و نه و چهل

استثنا همیشه هست

منم این موردو دیدم

ولی کسی که دقیقه نود میگه یکی دیگ رو میخوام بگیرم

به شکل ضایعه ایی مشخصه چرا اینهمه نامزدی و عقدشون طول کشیده!!!!

اونم الان

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شوهر من حتی حاظر نبود قهرمون ب ساعت بکشه..متنفر بودم از قهر و جدا خابیدن .دو ماهه قهریم و خودش جاشو ...

میفهمم عزیزم چی میگی...بخدا شوهر منم خیلی بامحبت بود طاقت ناراحتی منو نداشت

بخدااا خیلی چیزا رو آدم نمیتونه حتی به مادرش خودش بگه

فردا وقت دکتر دارم بهش میگم پول بده میگه نمیدم از رو لجبازی

بخاطر بچم و آبروم مجبورم بسازم

ای لعنت به این آبرو....

میفهمم عزیزم چی میگی...بخدا شوهر منم خیلی بامحبت بود طاقت ناراحتی منو نداشتبخدااا خیلی چیزا رو آدم ن ...

وای دقیقا مث شوهر من..

گفتم پول بده گف مگه کارت بابات دستمه دیگ تموم شد اون روزا ک حسابت پر پول بود..

منم یه پسر دارم ولی میخام برم مهرمو بزارم اجرا..

تا کی بخاطر آبرو بسوزیم؟ دیگ دوره ی آبرو گذشته جانم

وای دقیقا مث شوهر من..گفتم پول بده گف مگه کارت بابات دستمه دیگ تموم شد اون روزا ک حسابت پر پول بود.. ...

خونواده  من اصلا حامی نیستن

بعد اینکه شوهرمن پیش خونوادم و جامعه قشنگ نقش بازی میکنه همه فکر میکنن شوهرم خییلی خوبه درصورتیکه اینطور نیس....

دعا نویس چیه خواهر ، بسپارید به خدا فقط بالاتر و قوی‌تر از خدا نیست که 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
استثنا همیشه هستمنم این موردو دیدمولی کسی که دقیقه نود میگه یکی دیگ رو میخوام بگیرمبه شکل ضایعه ایی ...

بله به قول شما بستگی داره ،الان یادم اومد یه مورد داشتیم که پنج سال عقدشون طول کشید چون آقا علاقه نداشت ازدواج کردن و فقط شب عروسی رابطه داشتن پنج سال تو زندگی مشترک بودن و دیگه دست هم بهش نزد و جدا شدن ،میتونه نشونه باشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من