2777
2789
عنوان

کسی دعا نویسه زندگی خواهرم خراب شد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 84 پست
عزیزم میشه برا منم یه سر کتاب باز کنی..توروخدا ..با شوهرم ب مشکل خوردم..کلا ازین رو ب اون رو شده دو ...

شوهرمنم هر ازگاهی اینجور میشه

بخداا اصلا طبیعی نیس رفتارش

درکل آدم بدی نیس ولی دوماه یبار سرمسائل الکی آشوب بپا میکنه اتاقشو جدا میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسماشون با اسم مادراشونو بگو و ماه تولدشون

عزیزم در خواست دادم میشه قبول کنین 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

دوست عزیزم

خودتونو گول نزنید!!!

جنگ تحمیلی در عرض ۸ سال جمع شد

جنگ اسرائیل توی ۱۲ روز

۵ سال عقد 

۲ سال نامزدی

بس نبوده برای سر خونه زندگی رفتن😐😐😐

دیگ چجور اقا پسر نشون بده نمیخواسته با ایشون بره سر خونه زندگی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دوست عزیزمخودتونو گول نزنید!!!جنگ تحمیلی در عرض ۸ سال جمع شدجنگ اسرائیل توی ۱۲ روز۵ سال عقد ۲ سال نا ...

ربطی نداره پسر خالم هشت ساله نامزده تازه عقد کردن ،خیلی هم همو دوست دارن ،کم سنم نیستن سی و نه و چهل 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ای وایدختر عمت باهاتون رفت و آمد داره ؟

خودش زیاد نه مامانش فقط میاد 

بعد مثلا پسره  فامیل خیلی دورمون بوده تو دوران آشنایی خواهرم نگاه می‌کرد شوخی میکردن 

بعد خواهرم فوبیا سگ داره هی سگش میفرستاد می‌خندید می‌گفت عزیزم نترس هاپی بیا

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

منم دارم به این باور میرسم که دلیل سرد شدن ما از هم ،طلسم و دعا و...باشه

شوهر من حتی حاظر نبود قهرمون ب ساعت بکشه..متنفر بودم از قهر و جدا خابیدن .

دو ماهه قهریم و خودش جاشو جدا کرده..هیچکی باورش نمیشه 😪