2777
2789

این همه ادم که به ما درخواست دوستی میدن وجواب منفی میشنون دنبال ادم مجرد وتنها چرا نیستن هنوز برام سواله یکی جوابم بده ممنون میشم؟

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اخه دانشگاه کارو زندگی بازم آخرش هیچی تکراریه زندگیحداقل کسیو داشتم کنارش بودم کنارم بود باهم میرفت ...

بخوای اینجوری فکر کنی اونم تکراریه ... از مجردیت فعلا لذت ببر . بوقتش ادمش میاد ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم نمیتونه اعتماد. کنه به هرکسی من الان نیاز دارم عشق واقعی رو طرفم رو

دخترا معمولا دنبال کیس بهترن و کمتر وفادار می مونن این روزا

آدم درست دنبال عشق واقعیه دیگه.همه همینو میخوان

کجای رشت دنبالت بگردم...

حداقل خونه خودتی..

فک میکنی همه تو خونه خودشونن خیلی ها هم نوه دارن هنوز مستاجرن 

عزیزم سختی تا آخر عمر هست 

هیچ جای زندگی شادی خالص نیست 

غم و شادی در هم آمیخته شده 

اینو از من بدون  ،با هر کی ازدواج کنی روزی میاد که  فحشش میدی و میگی اگه میدونستم هرگز باهاش ازدواج نمیکردم

و روز دیگه باهاش خوب میشی روز بعد گریه میکنی 

روز بعد با هم میخندین  

دخترا معمولا دنبال کیس بهترن و کمتر وفادار می مونن این روزاآدم درست دنبال عشق واقعیه دیگه.همه همینو ...

مادیات در حدی باشه که رفاه داشته باشم کافیه 

وگرنه ادم پولکی نیستم

بیشتر از نادرست بودن آدما میترسم پاک باشه سیگاری نباشه...

اونم خیلی سخت پیدا میشه

کسیو ندارم باهاش چت هم کنم بخدا خسته شدم دلم میگیره

بیا با من چت کن خخخخ منم تنهام

میتونم قربون صدقت برم ولی حرفای اونجوری نه.گناهه

البته وقتی تهش جدایی باشه فایده ای نداره.منم خیلی احساسیم وابسته میشم شدید

کجای رشت دنبالت بگردم...