2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیری روی جوش داره؟ تنبلی تخمدانو بهتر میکنه؟ بعد لاغرتونم کرده یا نه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم

نه عزیزم خواهش میکنم 

اگه بخوام کامل بگم من چند ماه بود که پریود نمی‌شدم رفتم پیش دکتر گفت کیست ریز داری دوتا آمپول پروژسترون قرص متفورمین و دوفامد نوشت و به قرص دیگه اسمش الان یادم نیست 

بهم گفت متفورمین و اون قرصه رو هرشب تا چهار ماه استفاده کنم 

دوفامد هم بعد از اینکه پریود شدم، چهارده روز بعد از اولین روز پریود شدنم تا ده شب استفاده کنم 

من دوتا آمپول پروژسترون که زدم یک هفته بعد دقیقا پریود شدم هفت روز طول کشید اما روز سوم چهارم حس کردم اصلأ باد شکمم خوابیده روز هشتم که دیگه تموم شده بود به صورتم نگاه که کردم دیدم اکثر جوش و لکام از بین رفته بودن حتی میتونم بگم حال روحیم هم خیلی بهتر شده حتی روند کاهش وزن هم خیلی خوب شده خداروشکر از استپ وزنی خارج شدم