2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تازه نوک دندوناش دستم یبوست نگرفت اسهالم نداش فقط بی حوصله و غرغرو شده چند روزم هست سرش یکم داغه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
پسر من تازه نوک دندوناش دستم یبوست نگرفت اسهالم نداش فقط بی حوصله و غرغرو شده چند روزم هست سرش یکم د ...

جند ماه هست،؟،،

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
نمی دونم چند جا شنیدم خسته شدم اگه واسه دندونشه کاش زودتر در بیاد از بس دکتر بردمم خسته شدم به خدا😭

تو سوپش الو بريز دكتر به منم كفت

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
نمی دونم چند جا شنیدم خسته شدم اگه واسه دندونشه کاش زودتر در بیاد از بس دکتر بردمم خسته شدم به خدا😭

نگو که پدرم درومد

منم چند بار بردم دکتر

یه جا که دکتر احمق سونو نوشت گفت سنگ کلیه داره یه عالمه دارو داد. خدا نگذره ازش

دوبار دیگه سونو دادم معلوم شد سنگ نداره

الان یه هفته ای میشه دندونش زده بیرون آروم تر شده

صلوات
خدا حفظش کنه برات ان شالله که هیچ کدوم نگیره

خدا همه ی بچه هارو حفظ کنه

عوضش از دوماهگیش تا 6-7ماهگیش یبوست داشت طفلی یعنی بدون شیاف یا مایع گلیسیرین مدفوع نمیکرد!! 😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶