2777
2789
عنوان

بچه گربه هام 😔

54 بازدید | 2 پست

من یک سال برگشتم خونه پدرم زندگی میکنم بعد از 8 سال زندگی و 5 ماهه رسمی جدا شدم 

خیلی سختی کشیدم تو این سال ها مخصوصا بعد جدایی بدون دارو نمیتونم سرپا باشم...

خونه پدریم جا نیست یه اتاق عمومی کوچیک برای من که واقعا جا نمیشم مجبوری میمونم چاره نیست 

بعد جدایی انقدر حالم بده که دلخوشی واقعا ندارم فقط کار میکنم که نفهمم روزم چطور میگذره

سه تا بچه گربه اومدن خونمون تو حیاط می‌مونن من اول از گربه ها میترسیدم ولی هر روز عصر شب از دلتنگی میرفتم به بازیگوشیاشوت نگاه میکردم لذت می‌بردم 

الان پدرم چند وقته هی درو باز میزاره ایتا برن کوچیک ممکن بمیرن حتی کلی هربار خواهش میکنیم باز کارشو میکنه اصلا حس میکنم میبینه حال ما با اونا خوبه اذیت میکنه یا تو خونه گیر میده واقعا من ازدواج اشتباهم به خاطر محدودیت پدرم بود 

واقعا دیکه اداهاشو اعصابم نمیکشه هرچقدرم پدر خوبی باشه ولی حس میکنم داره با محدودیت اش غذابمون میده

میخام خونه احاره کنم ولی به شدت وابسته خانوادم شدم 

نمیدونم کار درستی یا ن

مادرم ما بعد یه سال میریم خونه اش

زنیکه اینقدر آزارمون میده برای ۱۰روز که میخوایم بمونیم

مثلا خودش ساعت ۹یا ۱۰ صبح در حالت عادی بیدار میشه

ولی مارو میبینه ساعت ۷بیدار باش میزنه 

اینقدر ظرفها رو بهم میزنه صدا تولید میکنه با سر درد ادم بیدار میشه اونجا

شبهای عادی که تنهاس ساعتای ۱۲میخوابه ولی مارو میبینه ساعت ۸ونیم دراز میکشه وسط حال و پذیرایی و لامپها رو یه دونه روشن میزاره هی میگه برید تو اتاق که من خوابم میاد

وقتی میریم تو اتاق تا ساعتای ۱۲ با گوشیش ور میره و کلیپ میبینه و ....

اول اسفند خونه اش رفتیم که اصلا ماه رمضونی نبود به دروغ روزه میگرفت که ما غذا نخوایم ازش حالا ما ۲نفر آدم  هستیم که ما وقتی این میاد خونمون  براش بهترین چیزها فراهم میکنیم ۲ماهی یبار خونمون میاد

و من مثل خودش رفتار کردم چند بار  حالش گرفته شد و خداروشکر 

پدر مادرها اینجورن عزیز دلم 

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.