2777
2789
عنوان

سریال شغال فهمیدیم چی شد

3863 بازدید | 44 پست

الان یعنی سیاوش برادر کامیاره؟؟؟ 

بعد یعنی دختره نگفت کامیار این کارو کرده 

چقدر پیچیده شد😂😂

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

برادر واقعیشه؟؟ یا ناتنیه؟؟ 

یعنی کامیار و سیاوش از یه مادر، اون دختره مادرش سیمینه؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

کلا فکر کنم از اوناییه که با روح و روان آدم بازی میکنه. منکه امروز تصمیم گرفتم دیگه ادامه ش ندم

من پنج دقیقه اولش رو دیدم گیرپاژ کردم، یعنی چی که الان سباوش و کامیار برادرن

فکر کنم سیاوش بچه خانم وکیله ست و کامیار بچه آقای جهانبخش،چون کامیار بهش میگفت سیمین،سیاوش هم میگفت مامان

شاید هم آوا نمیدونه اینا برادرن

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)
ناتنیکامیار از مردهسیاوش از زنهدختره محصول مشترک

الان میگی خنگه ولی بذار من بازش کنم ببین درست میگم😂😂

کامیار بچه ی تنیه پدرس

سیاوش از ادواح قبلی خانومه

و اون دختر بچه از سیمین و پدره هستن؟؟ 

ناتنیکامیار از مردهسیاوش از زنهدختره محصول مشترک

اوووووووو

سیاوش از ازدواح قبلی خانومه است، دتتر بچه فرزند هردوشون

فهمیدم😂

مرسی

فکر کنم سیاوش بچه خانم وکیله ست و کامیار بچه آقای جهانبخش،چون کامیار بهش میگفت سیمین،سیاوش هم میگفت ...

اره فکر کنم همینطوریه

احتمالا نمیدونسته دیگه، ولی خب یکم مسخره است که دختره میرفته خونه مادر پسره کار میکرده بعد پسرش که دوست پسر اوا هم هست نمیدنسته

نه بابا بپرسآره درستهولی دختره برا هر دوشونه

مرسی عزیزم🎀😂

فکر کنم سیاوش بچه خانم وکیله ست و کامیار بچه آقای جهانبخش،چون کامیار بهش میگفت سیمین،سیاوش هم میگفت ...

فکر کنم کامیار الان فهمید تازه چه غلطی کرده

اره فکر کنم همینطوریهاحتمالا نمیدونسته دیگه، ولی خب یکم مسخره است که دختره میرفته خونه مادر پسره کار ...

دختره همیشه نمیرفت اونروز استثا به جا مادرش رفت مادرش مریض بود سیمین تو قسمت اول وقتی با شوهرش تلفنی صحبت میکرد گفت امروز اوا جای مادرش میاد

اره فکر کنم همینطوریهاحتمالا نمیدونسته دیگه، ولی خب یکم مسخره است که دختره میرفته خونه مادر پسره کار ...

مادره خونه مادر پسره کار میکنه،دختره ،اون روز بجای مادرش که قرار دکتر داشته رفته که از شانس بدش پای قمار میرسه واین بلا سرش میاد

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)