2777
2789

نامزدم مهمون براشون اومده باورم نمیشه راست بگه زنگ زدم بهش ۱۱ بار جواب نداد بعدش عصبی شد ک آبرومو بردی و زنگ نزن بعدش زنگ زد یه یک ربع حرف زد بعد خواهر ج. ند.ش گفت بیا پایین زشته اینم هول رفت چیکار کنم بکشونمش بیرون یا بره طبقه بالا کلا با من حرف بزنه بگم حالم بده ؟ پریود هم هستم باور میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر شما داری بیخود جنگ درست میکنی. عاقلانه رفتار کن. مهمون دارن بزار به مخموناش برسه. اینطوری احترا ...

مبخوام احترام ها حفظ نشه وقتی اون کثافتی خونشونه ک مادر آشغالش می‌خواسته براش بگیره باید هر کثافتی بفهمه من اولویتشم

کسی ک قبلا مادر عوضیش میخواسته اونو براش بگیره

ارزش و احترام خودت و حفظ کن

تو اگر می‌ترسی وقتی نامزد هستین، مخ شو بتونن بزنن

چطوری تو زندگی واقعی میخوای ارامش داشته باشی؟؟؟ 

اعتماد بنفس داشته باش

این کارای چیپ چیه میکنی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یعنی وایسم شب با اونا بهش خوشبگذره؟

تو نمی تونی ی ادم رو تو بند خودت حبس کنی

کسی که بخواد از کنارت بره، هرچقدر زنجیرش هم کنی، بازم راهی برای رفتن پیدا میکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

کسی ک قبلا مادر عوضیش میخواسته اونو براش بگیره

عقدین؟اگر عقدین صبوری کن الان کاری از دستت بر نمیاد فقط خودتو کوچیک میکنی..و شوهرتو از خودت دور میکنی...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..