2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت خیلی ک خ لی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد زایمان قطعا دارو مصرف خواهم کرد حتی تا ابد تا حالم همیشه خوب باشه

دارو هم قرار نیست معجزه کنه. شما فکر کن افسردگی بعد از زایمان هم اضافه شه به احوالاتت. 

قبل از زایمان درمان رو شروع کن. اگر جواب گرفتی بعد به بچه فکر کن.

دارو هم قرار نیست معجزه کنه. شما فکر کن افسردگی بعد از زایمان هم اضافه شه به احوالاتت. قبل از زایمان ...

شما تا حالا دارو مصرف کردین؟ دکتر رفتید برای افسردگی بعضی چیزا مادام العمر همراته شاید وسواس و افسردگی من جوری نباشه که درمانش تموم بشه من مجبورم مدت حاملگی متوقف کنم 

مریضی من هم جوری نیست بگی درمان شد پس دیگه هرگز نیازی به درمان نیست سرما که نخوردم 

اتفاقا دارو روی من معجزه کرده بود من در این مورد درمان افسردگی و وسواس به حرف دکترم گوش میدم مسئله ی من در مورد تاپیکم درد و دل در مورد چیز دیگه ای بود در کل

کامل درمان شدین؟ یا خودتون رهاکردین درمان رو بدون دستور پزشک؟ یا همچنان ادامه میدین؟ بچه ندارید؟

نه بچه ندارم و مجردم هنوز. 

برای افسردگی و اضطراب مصرف می‌کردم. اکثراً بعد از یه دوره دارو روان‌درمانی، علائمم به حالت نرمال می‌رسه و اگر دوباره علائم ظاهر شه دوباره درمان رو شروع می‌کنم.

نه بچه ندارم و مجردم هنوز. برای افسردگی و اضطراب مصرف می‌کردم. اکثراً بعد از یه دوره دارو روان‌درمان ...

از خدا میخوام بهت سلامتی بده دیگه هرگز سراغ دارد نری و به منم کمک کنه مشکلم حل بهگشه

به نظرم به هیکلت برس من خودم  از آمپول لاغری استفاده کردم دکترم معرفی کرد به من ماسیزا داد. 

اما همه  نوع آمپول لاغری دارن اوزمپیک ، مونجارو ...

اسم سایت:  درمانستان   هست . چ.ن خ.دم خیلی راضی بودم گفتم شما هم استفاده کنید.