2777
2789

برم پیام بدم؟

هرچند ممکنه سرد برخورد کنه ولی امید دارم که باز بشه مثل قبل با امروز۴۶روزه که ازش خبری ندارم صداشو شنیدم🥲 می‌دونم کارم اشتباهه

چقد سخته براچی کات کردین

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سخته براچی کات کردین

سر بی توجهی کردناش رفتارای سردش اینجور نبودا ولی خب شد حس میکردم نفر سوم هست و بهونه داشت همیشه میگف سرکارم خستم نمیرسم گوشی چک کنم ولی از طرفی همش با دوستاش می‌رفت بیرون تا کلی وقت آنلاین بود و ...

نکن این کارو غلطه خدایی پشیمون میشی

از خیرش بگذر

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

به نظرت چرا دلت تنگ شده🫠

چونکه خیلی کنار اومدم بزارمش کنار

به قول دورچی که میگه نمیتونم فراموش کنم اون همه داستانو 

نمیتونم بزارمت کنار 

بی منم اگ رفتی بدون تلاشمو کردم واست 

دلمم واست تنگه اندازه تهران:)

چونکه خیلی کنار اومدم بزارمش کناربه قول دورچی که میگه نمیتونم فراموش کنم اون همه داستانو نمیتونم بزا ...

پس چون نمیتونی فراموش کنی؟

هنوزم عاشقشی؟

چطوری جدا شدین خواست اون بود یا تو

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

ارهزیادمن

خوندم چرا جدا شدین

یه توصیه خواهرانه

کسی که واست وقت نمیذاره و بی توجهی میکنه رو فراموش کن

اگر ایشون هم دوست داشت شما رو تلاش می‌کرد واسه داشتنت

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم