2777
2789

خب یکی دوست نداره دستش تو جیب باباش بمونه یا خرج اضافی بزاره رو دست خانواده  و همه تلاششو میکنه دولتی قبول بشه

یکیم براش مهم نیس و شرایطشو داره، میره آزاد و پیام نور و شهریه پرداز و ....

نمیدونم چرا دسته دوم گارد دارن نسبت به دسته اول 

خب شما اختیار خودتونو داشتین اونم اختیار خودشو داره...

توهین کردن نداره که ...

هی توهین و بحث که آزاد بهتره و مدرک آدم آزاده و ....

الانم احتمالا باز دسته دوم میان اینجا بحث و پرخاش

من اصلا نه میدونم طرف چی میخونه چه نوع دانشگاهی یهو شروع کرد به بی ادبی کردن که دانشگاه آزاد از دولتی خیلی بهتره و ...

سر اینکه گفتم نمیخوام یه رشته ی چرت برم و بعد ۴ سال خونه بمونم بیکار... حتی اشاره نکردم به اسم هیچ رشته ای یا نوع دانشگاه

برگام ریخته هنوز😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زمین به اسمون میباره؟😂 ببخشید ما رتبه برتر شدیم رفتیم دولتی خیلی معذرت میخوایم😁

چ رشته ایی

الان چ کاره ایی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چه حرفا. طرف زحمت کشیده درس خونده دولتی قبول شده الکی که نرفته😐

حالا یه سریام میخوان مثلا سرکار برن. یا شرایطی دارن که مدرکشون باید ازاد باشه میرن ازاد. 

چه اصراری هست حتما بگن دولتی بده؟چون پول نمیدیم؟