2777
2789
عنوان

قرص هورمونی

122 بازدید | 13 پست

خیلی سعی کردم استفاده نکنم چون شنیدم بده با روش،طبیعی خوب بشم بهتره انگار نه انگار تنبلی تخمدان دارم همش داشتم بابونه رازیانه میخوردم روم اثر نکرد ک نکرد آخر باید رفت دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بفرمایید

ممکنه بگید معدلتون چند بود و اینکه چطور انتخاب رشته کردید؟

درس‌ها و استاد‌ها چطور هستن و راضی هستید که این رشته اومدید؟

و اگر دوست داشتید بگید که کدوم دانشگاه هستید.

خیلی ممنونم.

ممکنه بگید معدلتون چند بود و اینکه چطور انتخاب رشته کردید؟درس‌ها و استاد‌ها چطور هستن و راضی هستید ک ...

معدلم پایین بود میکروب ترمای اول آسونه وقتی تخصصی ها شروع بشع وحشتناکه

میکروبیولوژی دانشگاه آزاد بدون کنکور قبول میکنه.میشه لطفا توضیح بدین چطوری انتخاب رشته کردین؟من میخو ...

منم آزاد میرم رفتم سایت ثبت نام کردم بعد جوابا اومد قبول شدم

سلام عزیزم،ببخشید که دوباره مزاحمتون شدم.عذرمیخوام شما اطلاع دارید که شهریه دانشگاه آزاد این رشته چق ...

من ورودی قدیمم ترم پیش ۱۰تومن شد این ترم قطعا افزایش شما بیشتره شهریه اتون چون ورودی جدید هستین