2777
2789
عنوان

فایل موکلدار گرفتین تاحالا

161 بازدید | 31 پست

بچه ها من یکی میخاد برام فا.ل بگیره

گفت موکل دارم

عکستو بفرس

من فرستادم

حالا هنوز ساعتش نرسیده ک بزنگم بهش

شما تاحالا فا.ل موکلدار گرفتین؟

بعدش برا زندگیتون مشکلی پیش نیومد؟

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این کارا نکن

خدا بهت رحم کنه

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

چرا

رفتم تا تهش

مصیبت مطلق

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

گرفتم فرداباز میخام برم پیشش نمیدونم والا دوست پسرم رفت با وجود اینکه دعای محبت گرفتم قبل دعا نمیرفت ...

فال موکلدار گرفتی اجنه اینا نیومد تو زندگیت؟

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
چرا اخهاجنه اینا اومد تو زندگیت؟

آره

عزیزم نکن تو رو خدا

شره این کارا