سلام دوستای قشنگم ی سوال داشتم من هفته پیش لکه بینی داشتم بعد رفتم بیمارستان گفتن برو استراحت کن اگ زیاد شد بیا،بعد کلا ازاول بارداریم هیچ علاعمی بجز گرفتگی رحم نداشتم الانم فقط دهنم خشک میشه همین،هفته دیگه سونو قلب دارم میشه دعا کنید قلبش تشکیل بشه خیلی نگرانم کسی بوده مث من
منم ۶ هفته ام هیچ علایمی ندارم میخوام هفته هشت بدا سنو قلب برم ولی خیلی دیر میگدر
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه نی نی خوشگل موشگل میخوای هر روز ۱۰۰ تا توحید بخون فوت کن رو اب یا سیب غذا بخور .اروم میشی
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚