2777
2789
سه قلو؟چن تا جنین برات گداشتن من پانکچر کردم کلا ۴ تا جنین داشتم اما هنوز نرفتم انتقال

4 تا گذاشتن به دکترم چندین بار گفتم من دو قلو نمیخوام همش میگفت نگران نباش حذف میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله😭

بنده خدا چرا گریه میکنی!!!!!خوشحال باش......مبارکت باشه.....هیچی بهتر از چند قلو زایی نیست.....من آرزو داشتم بچهام دوقلو بشن...۴ شکم زاییدم نشد...

خدا رو شکر کن.انشاالله سالم باشن

جنسیت بچهات چیه؟

بنده خدا چرا گریه میکنی!!!!!خوشحال باش......مبارکت باشه.....هیچی بهتر از چند قلو زایی نیست.....من آر ...

تازه تو هفته دهم هستم

عزیزم از چیش خوشحال باشم؟ از اینکه تو این اوضاع نمیتونم خیلی از چیزهایی که نیاز دارن و حقشونه چون سه تا هستن تامین کنم باید خوشحال باشم یا اینکه همیشه باید خسته و عصبی و‌کسل بودنمو تحمل کنن؟

تازه تو هفته دهم هستمعزیزم از چیش خوشحال باشم؟ از اینکه تو این اوضاع نمیتونم خیلی از چیزهایی که نیاز ...

عزیزم ناشکر نباش...خدا بزرگه.....خدا خودش روزی رسونه....تو فکر کردی بچهات گرسنه میمونن......نه اینطور نیستشاید از برکت وجود بچهات،خونت سراسر نعمتو نور شد...انشاالله کارو بار شوهرت گرفت.........چرا هنوز که بچهات بدنیا نیومدن فکر میکنی باید ی مادر خسته و عصبی و کسل رو تحمل کنن...از کجا میدونی شادو سرزنده نباشی...انشاالله بچهات باسلامتی دنیا بیان...وام فرزند آوری بگیرین.....شاید خدا رحم کرد دولت بهتون خونه داد..تورو خدا ناشکری نکن...دو قلو..سه قلو..حتی چهار قلو عشقن...شبیه هم میشن...شبیه هم لباس میپوشن....کالسکه ی سه قلو باید بگیری...تو بازار و مهمونی همه تو و بچهای تورو با انگشت به هم نشون میدن میگن ای جانم سه قلو...تورو خدا به اینا فکر کن...اوقات خودتم تلخ نکن.....تو بنده ی خاص خدایی که سه قلو بارداری