2777
2789

چرا برس معمولا میگن سیب زمینی...منم همینه شوهرم نه تنها بامن بلد نیست رفتار کنه با بچش هم همینه پسرم باهش حرف میزنه جوابش نمیده فقط درحدی که سرش ببره بالا و پایین انگار هیچ حسی نداره این بشر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمکین نمیکنه؟خیانت کار اینا نیست؟به دکتر احتیاج نداره؟بره دکتر شاید خوب شهتوکه موندی توی زندگی خب تل ...

تمکین کما بیش

شده ۴ ماهم نبوده رابطه

دکتر رفته زیاد هیچی ب هیچی

خیانت اخیرا چت دیدم ازش بعد ۱۵ سال

انقد تحمل کردم ک سرد شدم 

حتما کم سنیمن دیکه سن طلاقمم گذشتهبهتر شد اوضاعت؟

چیزی نمونده تا طلاق 

من بخاطر این مسئله جدا نمیشما هرچند مسئله مهمیه

ولی خب اینم بود الان که چند ماهه رابطه ای نیس با روزه گرفتن میتونم این نیازو کنترل کنم 

طرفم خودشیفته دروغگو و رفیق باز بود 

تمکین کما بیششده ۴ ماهم نبوده رابطهدکتر رفته زیاد هیچی ب هیچیخیانت اخیرا چت دیدم ازش بعد ۱۵ سالانقد ...

بهش بگو تو خیلی بلدی چیز کنی که تازه خیانتم‌میکنی نکبت؟

عزیزم‌خب فکر راه حلی باش یا ببرش دکتر یا یه کاری کن که خوب بشه.

یا باهم باید انقد خوب باشید که حتی با وجود مشکل یه جوری راضی نگهت داره و ار...ضا کنه به هر نحوی.

حداقل از راه محبت باهم وارد شین

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

وامیگم من تنهام من تامین نمیشم😑

تا جای دیگه تامین بشه اوضاع شما همینه متاسفانه 🥲 البته بخاطر سرد مزاجی هم میتونه باشه اینکه سمتتون نمیاد و نیازاتتون رو برطرف نمیکنه یه دلیل بزرگ داره بگرد دنبال دلیلش