2777
2789
عنوان

وای خدایا چقد این شوهر من نق میزنه

406 بازدید | 28 پست

پدرمادرا تو رو خدا پسراتونو اینقد اوس بار نیارید ،بخدا پدرمون درمیاد تو زندگی باهاشون ،انقدر لوسو خود خواهه یکی میخواد فقط اینو جمعش کنه وای چقد حرص بخورم 

فک کن قبل مهمونی میگ زنگ بزن بگو من فلان غذارو دوس ندارما ،بعد ک من زنگ نمیزنم اگر بریم طرف اون غذارو گذاشته باشه به جون من نق میزنه که چرا نگفتی ،بابا مرد گنده زشته من زنگ بزنم چی بگم بسکه مادرش لوسش کرده بخدا تو مهمونیا جم میشیم همه تیکه بهشون میندازن اینا تازه بهشون بر میخوره یا مثلا یکی زنگ میزنه میایم خونتون انتظار داره من بگم ن نیاید همسر من نتونسته ده ساعت کامل بخوابه 

یا مثلا میریم جایی اونجا گرمه یا شلوغه بیایم خونه تا یه مدت من حرف میکشم اه خسته شدم دیگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خونه مامانشون محل بهشون نمیدادن به تیکه نون خشکه جلوشون نمیذاشتن اینا عقده دارن ادا اطوارشون ...

والا چیزی ک من میبینم کار خودشونه ،میخواد بخوابه باید بمیری اصلا اثری از زندگی درتو باشه پا میشه جرت میده ،مامانش خیلی ریلکس میگه اره پسرم وقتی خوابه صدا نباید باشه

زن نق نقو هم کم نداریماهمه چیز رو نندازید گردن پدر مادر پسرا

کلا بچه ای که لوس باشه اذیت میکنه اطرافیانو چ دختر چ پسر ،والا بخدا من اصلا فرصت نمسکنم غر بزنم چون همیصه بابت چیزی داره غر میزنه

بی محلی کن خوب میشه

هر حرفی داره بگو خودت زنگ بزن بگو من خجالت میکشم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)