2777
2789
عنوان

شما هم میترسید با پسری آشنا بشید

124 بازدید | 14 پست

میترسم درخواست اشنایی کسی رو قبول کنم چون اکثرا دنبال رابطه ن در قالب ازدواج میان جلو و بعد به روشنفکری و اینا ربط میدن سواستفاده گری هاشونو یا به علاقه دروغینشون 

حتی بلد نیستن درست دروغ بگن 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ی زمانی خیلی میترسیدم

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نمیترسی

الان دیگ چن ساله با ی نفرم ترسم ریخت

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

الان دیگ چن ساله با ی نفرم ترسم ریخت

چطوری نگهش داشتی؟🥹

من که هر کی میاد بهم کم توجهی میکنه 

روزی یه بار اگه به زور زنگ بزنه 

بعد قرار که کلا ناپدید میشه 

خیلی حال روحیمو داغون میکنن 

همه شون هم همینطورن بلا استثنا نمیدونم مشکل از کجاس🥲

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

دقیقا اصلا به حرفاشون اعتماد ندارممممحتی میترسم برم دیت

اره مخصوصا دیت های پارکی خونه ماشین 

قصدشون تعرضه علنا و نزدیک شدن به ادم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چطوری نگهش داشتی؟🥹من که هر کی میاد بهم کم توجهی میکنه روزی یه بار اگه به زور زنگ بزنه بعد قرار که ک ...

قبول دارم زمونه بدی شده 

من ۳ ساله با ی نفرم دیگ داره میشه ۴ سال

خیلییی خوبه حس میکنم خدا فرستاده واسم🫠ی بارم ناراحتم نکرده

ولی خب دوستام همه هرروز شکست عشقی میخورن

اعتماد سخت شده

پسرام اکثرا لاشی

انشالله پایدار باشین عزیزم🤍

مرسی فداتشم💚