2777
2789
عنوان

همینم مونده شوهرم گفت عکس پدر مادرم قاب کنم بذارم دیوارمون

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 36 پست
بگو جمع کن خودتو مرد گنده ببخشید منو ،خندم گرفت

والا منم از تعجب میخ کوب شدم به زمین چشام گرد شد بعد زدم زیر خنده 😫😆😆😆اخه این چه شوهری من دارررررم

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

میگفتی اینقدر دلتنگ میشی رو بدنت تتو کن همیشه همراهت باشن 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ایشالا عکس بچمونو میزاریم ننه بابای تورو چرا بایدبزاریم

دقیقا ملت عکس بچشون میذارن بهد اتاق خواباشون پر عکسا دونفریشونه ما هیچی عکس نداریم بجا ابنکه بگه  اینا بذاریم اینهمه سال فک نکرده میگه عکس بابا مامانم قاب کنم بذارم دیوارمون به پذیرایمونم اشاره کرد البته فرق نداره چه خواب چه پذیرایی  🫥🥴

میگفتی اینقدر دلتنگ میشی رو بدنت تتو کن همیشه همراهت باشن 🤦

بخدا به اون راضیم منننن ولی تو در دیوارم نبینمشون 

آخخخ کاش جات بودم عکساشونو قاب میکردم یه ربان مشکی میزدم روش شمعم روشن میکردم جلوش خرماهم میزاشتم بیاد خونه ببینه سکته کنه 😂

البته خودم قبلش فرار میکردم😂😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
بخدا به اون راضیم منننن ولی تو در دیوارم نبینمشون

فک کن رو سینه اش تتو کرده تا بیای بغلش کنی 🤦😂😂😂 ولش کن پیشنهاد ندی ها 😂😂😂 همسر منم یک وقتها یک چیزهایی که خودش حال می‌کنه و دوست داره پیشنهاد میده فکر می‌کنه مورد علاقه منم هست 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

والا منم از تعجب میخ کوب شدم به زمین چشام گرد شد بعد زدم زیر خنده 😫😆😆😆اخه این چه شوهری من دارررر ...

بگو یه فکر بهتر دارم برو رو بدنت عکسشونو تاتو کن 

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

همچین چیزی دقیقا مثل یکی از سکانس های سریال های طنز تلویزیونه !!!!!

واییییی دقیقااااا بعد جال اینه ما دوس داریم در دیوارا خونمون چیری نزنیم نهاییت یه تابلو شیک خاص از این بعد نیس میبرتشون اتلیه  میزنه رو شاسی میذاره بزرگ  رو دیوار 🥴🥴🥴🥴🥴😫

واییییی دقیقااااا بعد جال اینه ما دوس داریم در دیوارا خونمون چیری نزنیم نهاییت یه تابلو شیک خاص از ا ...

خلاصه با این ادم برو جلو ببینیم کجا دیوونگیش تموم میشه 

شما که نمیری شاید خودش خسته شد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بگو یه فکر بهتر دارم برو رو بدنت عکسشونو تاتو کن

بخدا به اون راضیم باز سیاه سفید 😅😅 کمتر میان تو ذهنم همینجوری گند زدن تو زندگیم تا ابد حلالشون نمیکنم هیچ اصلا بهترین ادمم بودن باز اصلا جاش نبود در عجبم والا 🥴😕

فک کن رو سینه اش تتو کرده تا بیای بغلش کنی 🤦😂😂😂 ولش کن پیشنهاد ندی ها 😂😂😂 همسر منم یک وقتها ی ...

نه بابا وای اه اون تصور نکرده بودم راس میگی واییییی 🫣🫣🫣😥😢☹️😰

آخخخ کاش جات بودم عکساشونو قاب میکردم یه ربان مشکی میزدم روش شمعم روشن میکردم جلوش خرماهم میزاشتم بی ...

واییی دختررررر شوهرم خوابیده به زوزر جلو خودم نگه داشتم میخواستم بلند قهقهه بزنممممم واییییی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دقیقااا باید قبلش فرار کنی 🤣🤣🤣🤣🤣