2777
2789

چرا نشه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میخوای بچه رو چیکار کنی کجا بزاری

هم نوزاد اذیت میشه 

هم خودت اذیت میشی

هم بقیه رو اذیت میکنی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وای فکر نکنم بشه.خود نوزاد خیلی اذیت میشههی صدای سشوار و بوی رنگ تازه از اون گذشته ، جیغ و داد و گری ...

نمیدونم خودمم دو دلم برم یانه میترسم برم اذیت شم میترسم نرم بعد پشیمون بشم چرا نرفتم

خدایا خودت کمکم کن 
نمیدونم خودمم دو دلم برم یانه میترسم برم اذیت شم میترسم نرم بعد پشیمون بشم چرا نرفتم

بچه رو نمیتونی پیش کسی بذاری؟

واقعا شرایطتت خیلی سخت میشه اونجا.

بقیه هم اذیت میشن حقیقتا

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

وای فکر نکنم بشه.خود نوزاد خیلی اذیت میشههی صدای سشوار و بوی رنگ تازه از اون گذشته ، جیغ و داد و گری ...

بچه ک از صدای سشوار خوشش میاد ولی در مورد بو حق با شماست بهتره آرایشگاه خلوت بره یا بگه آرایشگر بیاد خونه آرایشش کنه

شما بهش شیر بده خوابش کن بسپار به همسرت یا مادرت برو و اینکه قبلش با میکاپ کارتون صحبت کنید که لازمه زودتر شما را آماده کنند  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍