2777
2789
عنوان

قراره برم کربلا چادر بگیرم یا عبا

233 بازدید | 38 پست

و یسری راهنمااییا چون اولین باره نمیدونم چی ببرم نبرم 

چهار شهریور میریم خدا بخواد

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

@اعتصامی‍ 

راهنمایی میکنی خانمو🌸🙏🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما چادر ببر

عبا تو فرهنگ شون پسندیده نیست

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قبول باشه

قربونت عزیزم 

عبا میزارن؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
@اعتصامی‍ راهنمایی میکنی خانمو🌸🙏🏻

مرسی مهربونم

عزیزم بنظرم چادر حجاب کامل تری داره تا مانتو عبایی.

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و عصبی و افسرده و توسری خور نباشه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین روزا گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله تلگرامم از بن بودن درست شه همین روزا خیلی زود و حساب تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام حتی اونایی که ننوشتم برسم😭.

حتما چادر ببرعبا تو فرهنگ شون پسندیده نیست

چادر سرم نکردم تا حالا جس میکنم سخته نگهداریش ینی عبا نمیزارن حرم؟ 

من تا حالا هیچ کدومو نپوشیوم ولی عبا بیشتر خوشم میاد

منم دقیقا

برام دعا میکنی ؟؟🥲عبا بهتره چادرم ببر

چشم جونم لایق باشم حتما