2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری بعضیا اعتماد بنفس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست
ده کیلو کم کنی خوب میشیبرو باشگاه چربی سوزی

باشگاه اینجا یکی داشتیم بسته شد الانم تو رژیمم اما خب بدون ورزش طول میکشه کاهش سایز

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم 159وزنم 75

با رژیم و ورزش اوکی میشی

من خودم اعتماد به نفسم بالاس ولی چن تا دوست دارم ک چاقن یکم هی میگن ما فلانیم و بدیم بعد هی میخوان اعتماد به نفس منم خراب کنن ولی نمیتونن😅😅

باشگاه اینجا یکی داشتیم بسته شد الانم تو رژیمم اما خب بدون ورزش طول میکشه کاهش سایز

من دختر عمه‌م و چند نفر دیگه رفتن دکتر

حالا نمیدونم روش کرایولیپولیز رو انجام دادن یا مزوتراپی.

اگه دیدی با رژیم نتیجه نگرفتی این روش ها رو امتحان کن، البته ده کیلو هم زیاد نیست و با همون رژیم میشه کم کرد، ولی بیشتر از ده کم نکن چون صورتت بد میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

با رژیم و ورزش اوکی میشیمن خودم اعتماد به نفسم بالاس ولی چن تا دوست دارم ک چاقن یکم هی میگن ما فلانی ...

خوبه پس ولی خب من یه سری چیزا مینیمال دوست دارم برا لاغرا خوبه

من دختر عمه‌م و چند نفر دیگه رفتن دکترحالا نمیدونم روش کرایولیپولیز رو انجام دادن یا مزوتراپی.اگه دی ...

مرسی عزیزم ❤️

افسردگی کمی هم دارم

منم افسردگی پنهان دارم و هزاران مشکل و تروما

اما ظاهرمو حفظ کردمو و اعتماد به نفسم رو نمیزارم خراب کنه

حتما تراپی رو شروع کن

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍