2777
2789
عنوان

اون روز یکی از بچه ها کار

85 بازدید | 8 پست

کنار مادرش سر چهارراه نزدیک خونمون میشینه داشتم میوه می‌خریدم گفت ازم فـال بخر گفتم پول نقد ندارم گفت پس یه چیزی بخر گفتم باشه از میوه ای که خریدم میتونم بدم بخوری گفت نه برام بامیه بخر!!!!!!!!!!

گفتم بامیه چرا میوه میخرم؟! بخوری 

گفت به جور بخر تو پلاستیک(والا خریدن میوه تو پلاستیک با این قیمت‌ها برای خودمونم سخت و کم میخریم)گفتم شرمنده دخترم اینجوری نمی تونم 

آخر اینکه یه موز خریدم پوستش گرفتم دادم دست چنان با خشم نگاهم کرد!!!!!!!

ولی خوب رد میشدم داشت میخورد 

میوه فروش هم گفت صبح تا حالا براش بالای پنج کیلو بامیه خریدن براش از مامانش ناراحت شدم اینجوری از طفل معصوم سواستفاده می‌کنه

شما ها با این بچه ها چجوری برخورد میکنید؟!؟!!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

اینا عادت کردن ۔

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

من واسه این بچه ها بتونم یا لباس میگیرم یا اسباب بازی و خوراکی پول نمیدم چون میدونم میرسه دست کسایی ک ازش سواستفاده میکنن 

اکثرا اینجور ادما خیلیم پولدارن خودشون و میزنن ب گدایی

گرچه یاران فارغند از یادِ من... از من ایشان را هزاران یاد باد ❤️🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واسه این بچه ها بتونم یا لباس میگیرم یا اسباب بازی و خوراکی پول نمیدم چون میدونم میرسه دست کسایی ...

منم موز دوست گرفتم که بخورتش

ابجی  من میگه میان در بستنی فروشی بستنی میخوان. هرکدومشون سه تا اسکوپ میخوان.😐😐😐

یه بار رفته بودیم کرمان بازار قدیمی. پیله کرده بودن برامون بی سیم بگیر😐😐😑😑😠

شیطان آزاراثم💜

منم یه بار یه پسر بچه اومد بهم گفت گشنمه برام خوراکی میخری منم گفتم باشه واییسا اینجا برات میارم ، چند قدم جلوتر یه فروشگاه بود رفتم براش یه آبمیوه و کیک بخرم همرام اومد هی گیر داده بود برام فلان شکلات خارجی رو بگیر😐بعد گفتم نه گفت خب یه کیسه برنج بگیر خواهرم خونه گرسنه اس بعدش همون آبمیوه کیکو خریدم دادم بهش اومدم بیرون.

یه آقایی بهم گفت اینا چیزایی که میخرین براشون رو میبرن پس میدن به فروشنده پولشو میگیرن🙄

از اون به بعد یه خوراکی مقوی مثل شیر یا موز رو باز میکنم بعد بهشون میدم.

بعضیاشون خیلی هم بی ادبن و وحشتناک تر اینکه یه ترفندی دارن یکیشون میاد بهت پیله میکنه خاله فلان چیزو برام بگیر پول بده و فلان و همزمان که شما حواست به اونه یکی دیگه میاد گوشیتو میزنه😑

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
ای کاش ساماندهی بشن خونواده هاشون لیاقتشونو ندارن

ای کاش اون دختر دیروزی خیلی ناز و خوشگل بود 

تقصیر والدین شون دیگه والا اینا چرا با این سن و سال باید اینجوری باشند