2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و مجرد همه بیاین

229 بازدید | 25 پست

بچه ها من ۱۹سالمه امسال کنکورم دادم و تموم شد 

پسرخالم خواستگارمه و شرایطش خوبه اما من یه مشکل بزرگی دارم که با خودم نمیتونم کنار بیام

اینکه به خودم قول دادم تا وقتی از دانشگاه فارغ‌التحصیل نشدم ازدواج نکنم از این طرف فکر میکنم اگه با پسرخالم ازدواج نکنم شاید در آینده پشیمون بشم،چون احساس میکنم دوسش دارم

(اینم بگم من عشق اول اون بودم )

پسرخالم ۲۵سالشه و از لحاظ مالی مورد قبوله خانواده من هست (چون برای خودم پول مهم نیست)

از لحاظ ظاهری و فرهنگی اوکیه

(پارسال رسمی خواستگاری کرد ،خودم نمیدونستم😑همین چند روز پیش تازه فهمیدم و قصه طولانی داره ،مامانم گفته برای ماریا زوده ازدواج و پسرخالمو رد کرده)اما می‌دونم که هنوز به من امید داره

خالم گفته اگر با پسرش ازدواج کنم برام همون شب خواستگاری خونه و ماشین به نامش میکنیم تا خیالش راحت باشه و اگر درساش سخت بود خودم تو کار خونه بهشون کمک میکنم

ولی وقتی به دور دست نگاه میکنم ،میبینم اون هیچ مدرک دانشگاهی نداره(دوسال رفت دانشگاه و ول کرد)اما برای من تحصیلات خیلی مهمه و من قراره رشته خوبی بخونم...

حتی گفته اگر دانشگاه آزاد رفتم شهریه دانشگامو میپردازه

(ولی من اصلا به پول پسرخالم واقعا نیاز ندارم!!!!)

میترسم با ازدواج مسیر آیندم بد پیش بره و یه عالمه ترس دیگه

اینکه شنیدم ازدواج پسرخاله و دختر خاله از لحاظ ژنتیکی خوب نیست ،چون بچه هاشون ممکنه مشکل داشته باشن

از این طرف می‌دونم اگه پسرخالم ازدواج کنه من کمی ناراحت میشم

دوستان شما جای من بودین چیکار میکردین؟

اگر سوالی هم دارید بپرسید و واقعا چند روزه بدجور گیج شدم

ممکنه تو این سن ازدواج کنم و پشیمون نشم و زندگی خوبی داشته باشم؟؟؟

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

جات بودم باهاش ازدواج میکردم

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرانه میگم بنظرم نامزد کنید درست هم بخون در طول نامزدی بیشتر با اخلاقیات هم آشنا میشوید و قبل از این به حالت هم بگو این نامزدی دلیل بر ازدواج رسمی نیست برای بیشتر شناخت هم دیگه هست  یک سال نامزد باشید اگر دیدی اون چیزی که میخوای هست و می‌زاره ادامه تحصیل بدی قبول کن

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

جات بودم باهاش ازدواج میکردم

بنظرت ممکنه دوستام منو مسخره کنن؟

چون من همیشه به بقیه گفتم زود ازدواج نکنین خوب نیس

با این چیزایی که گفتم حس خوبی نسبت به خونواده خالت گرفتم

حس میکنم خالت هم دوست داره

عزیزم همه زندگی که دانشگاه و مدرک نیس

اگه پسرخالت واقعا پسرخوبیه ردش نکن...امکان داره بعدا پشیمون بشی

تازه حمایتتم میکنن بری دانشگاه چی بهتر از این....

عزیزم ببین ازدواج فامیلی به نظر خیلی خوب نیست چون یه درصد فک کن جدا بشین باید تا آخر عمر چشم تو چشم بشین باهم

دوما نگو پول اصلا برام مهم نیست پول بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی تو زندگیت اهمیت داره

دوما هنوز زوده حداقل تا ۲۲ ، ۲۳ صبر کن ببین اگه هنوز از وضعیتش راضی هستی باهم تورابطه برین چون با بالا رفتن سن معیارات عوض میشه

در کل سعی کن متطقی تصمیم بگیری

راجب شرایط پسره هم بیشتر توضیح بده شغلش وضعیت مالیش خونه ماشین؟ اخلاقش؟ به هم میخورین اصلا یا نه شما رشتت چیه

بنظرت ممکنه دوستام منو مسخره کنن؟چون من همیشه به بقیه گفتم زود ازدواج نکنین خوب نیس

نه به اونا چه://///

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

اگه آدم خوبیه چرا که نه ببین میتونی یه زندگی دو نفره و درس و دانشگاهو باهم هندل کنی به پتانسیل خودت ...

اره آدم خیلی خوبیه ،همه فامیل میگن تو و پسرخاله خیلی بهم میاین

تونستن که خودش هم کمک خواهد کرد

اما اینکه پارسال ازم خواستگاری کرد و مامانم بجای من جواب نه داد

الان کمی دلسرد شده اما ناامید نشده

میترسم برم باهاش صحبت کنم 😣چون همیشه باهم رسمی صحبت میکنیم و خیلی کم

عزیزم ببین ازدواج فامیلی به نظر خیلی خوب نیست چون یه درصد فک کن جدا بشین باید تا آخر عمر چشم تو چشم ...

پسر خالم دوسال مهندسی کامپیوتر خونده و ول کرد

عقیده داشت که با دانشگاه پولدار نخواهد شد(رفت تو کار خرید و فروش املاک)

الان خداروشکر با همون روش خودش ماشین ۱۰میلیاردی زیر پاشه

اخلاقش که خیلی خوبه چون از بچگی باهم بزرگ شدیم 

من قراره پزشکی بخونم و معلم زبانم

با این چیزایی که گفتم حس خوبی نسبت به خونواده خالت گرفتمحس میکنم خالت هم دوست دارهعزیزم همه زندگی که ...

اره خالم که عشقه

اصلا خود خالم بهم گفته اگر کل ثروتشون مال من بشه هیچ مشکلی ندارن چون بهم اطمینان داره