2777
2789
خب چرا ب اخر خط رسیدهمهمه

خودشم نمیتونه شفاف توضیح بده چون از همه جا زخمی شده برآیندش شده رسیدن به ته خط و هیچ امیدی نداره نمیخواد ادامه بده میخواد خاموش شه بعدش هیچی حس نکنه 

یعنی چیکار کنه؟

یه تاپیک داشتم یادم میاد راجب خویشتن دوستی و اینا بود بگردی پیداش کنی عالی میشه من ی زمانی از اوت جا شروع کردم

ینی عمق خدا رو فهمیدن و عبادتش کردن....

قرآن و دعا هایی مثل کساء و یا جوشن کبیر خیلی کمک میکنه بهت تا آروم شی

قرآن واقعا قرآن معجزه است و یه سری قسمت های بعضی سریالامث مختار آخرین قسمتاشو ببین واقعا اون حسه میاد سراغ آدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم نمیتونه شفاف توضیح بده چون از همه جا زخمی شده برآیندش شده رسیدن به ته خط و هیچ امیدی نداره نمی ...

پس یه پرتوی نور امید میخوای که اونم فقط و فقط آرامشی که با خدا داری میتونه بهت بده اینو بهت قول میدم ک هیچ آرامشی موندگار نیست مگر خدا

با چیزی که دوسش داره.

مثل چی؟ از همه چی خسته‌ست تا حدودی میتونه سرشو گرم کنه ولی تصمیمش سرجاشه چون اون چیزی که دوست داره یه مدت میتونه سرگرمش کنه ولی بعدش دوباره همه چی خاکستریه

آخر خطی که فکر میکنی، شاید فقط یک پیچ باش نه پایان راه..خدا تو رو برای همین لحظه‌ها ساخته که بلند شی ...

دقیقا

بهرام افشاری یه سکانس داره

میگه اگر پایان چیزی بد شد بدون اون پایانش نیست و تازه  شروعشه خیلی قشنگ بود

مثل چی؟ از همه چی خسته‌ست تا حدودی میتونه سرشو گرم کنه ولی تصمیمش سرجاشه چون اون چیزی که دوست داره ی ...

پیش ی روانشناس بره...

یا ببین چی دوس داره.

ا چی خوشش میاد.

ا چی خستس.

چی شده ک اینجوری شده.

پیش ی روانشناس بره...یا ببین چی دوس داره.ا چی خوشش میاد.ا چی خستس.چی شده ک اینجوری شده.

همه این چیزایی که اینجا میگین و یا میگن استارتر موقتیه 

هیچ کدوم دائمی نیست مگر خدا

آخر خطی که فکر میکنی، شاید فقط یک پیچ باش نه پایان راه..خدا تو رو برای همین لحظه‌ها ساخته که بلند شی ...

چجوری انقدر ایمان دارید؟‌ چطور خدا رو صدا می‌زنید و چی میشه که دلتون گرم میشه؟