2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جاری داره ولی درکت میکنم حساس نشو مادرشوهر من یک عمر ما رو باهم مقایسه کرد ولی بعد هفت سال تازه کنار اومدم و اصلا برام مهم نیست،تازه تا خوبیشو میگه منم صدبرابر خوبیشو میگم

چرا جاریا بدگویی ادمو میکنن؟

ببین من خودم جاری هستم ولی اصلا کار بکار جاری نداشتم و ندارم ولی اینان که دارن خودشونو باهم مقایسه میکنن !منظور من مقایسه کردنه باخودشونه که باعث میشه حسادتش گل کنه هی بگه بگه بگه تا بگه من اون نیستم پس مجبورم با دوبهم زنی هم سطحش بشم .من اینو فهمیدم هر کی هم جاری داره تو دوستا نزدیکای خودم حرفمو تایید کردن همشون همینو گفتن مهم نیست چی میگه مهم اینه حس کرده احتمالا برتر بینی کرده دیگه بشینه بد گویی، بذار با بدگویاش تاج گلو بزنه رو سرش ما که زندگیمونو داریم و کاری نداریم بهشون.

این دیگه نوبره اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی همه رو عاصی کرده ولی خدا جای حق نشسته یه عروس آورده ...

اخه ما کم سنم هستیم هردو همسنیم میگم هنوز حرف نزدیم جز سلام ولی ذوق دارم😐