2777
2789

بهتون بگه ب مرگ مامانم تو مهمترین آدم زندگیمی‌ هر طوری ک تو بخوای میشم با اینکه اخلاقشم خوب بوده تو طول رابطتتون ولی بیاد بگه واست کم گذاشتم ک رفتی همه چیو جبران میکنم تو فقط باش

سال ۹۹ واسش ی گردنبند خریده باشین حتی ی ثانیه هم از گردنش در نیورده باشش ، حتی گفت یبار تو اب پاره شد وجب ب وجب آب رو گشتم تا پیداش کنم 

ب همچین آدمی فرصت دوباره میدین؟ اینم اضافه کنم پسر ب شدت خوشگلیه ، خانوادشم سرشناس و خوبن 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل جدایی چی بوده

من شکاک شده بودم و داشتم اذیتش میکردم چون تو خانواده ام خیانت دیده بودم ، آنقدر پارانوئید شده بودم نميتونستم ادامه بدم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

خب پس چرا جدا شدی ازش اگه اینقدر خوبه؟

من شکاک شده بودم و دائم با شک هام اذیتش میکردم

پس تا رو خودت کار نکردی ک بتونی این چیزا رو بگذرونی ،برنگردوگرنه دوباره رابطه خراب میشه عزیزم

الان ی سال گذشته از جداییمون خیلی خیلیییی بهتر شدم تقریبا پشت سر گذاشتم حالات روحیم رو

یعنی بدون دلیل و مدرک بهش شک داشتی؟

نه تقریبا 

چون داداشش خیانت کار بود اونم بهم میگفت داداشش چیکار میکنه

منم همش‌ میگفتم توهم مث داداشتی و اینا

اصلا این پسر رو نباید ول کرد ولی اگه ببخشید خریت کردی و ولش کردی سریع برگرد پیشش(مگه چه اتفاقی افتاد ...

واقعا ب درز شلوارش هم گیر میدادم همیشه میگه من فکر کردم بدون من حالت بهتره وگرنه هیچوقت نمیذاشتم بری 

بارها و بارها میخواستم ترکش کنم نگهم می‌داشت تا دیگ اخرین بار کم آورد جلوم

خب الان آماده ای برای رابطه جدید؟اگ آره برگرد اگر هنوز آماده نیستی پس بیشتر صبر کن

اره آماده ام تقریبا🥲امروز صبحم بهم پیام داد 

شاید شب باهاش حرف زدم

نه تقریبا چون داداشش خیانت کار بود اونم بهم میگفت داداشش چیکار میکنهمنم همش‌ میگفتم توهم مث داداشتی ...

خب یه مدت بهم زمان بدید برگرد ولی جلوش هرگز نگو که من اشتباه کردم

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔