2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن مادر شوهرم

344 بازدید | 27 پست

شوهر من دوتا برادرن کلا و خواهر ندارن.یه جاری دارم خیلی از من بزرگتره.مادر شوهرم از روز اول کلا خیلی فرق میزاره بینمون با اینکه اون فوق العاده بی تربیت و بی ملاحظه هست ولی من در هرحال بهش احترام‌گذاشتم.کلا کارش غذا پختن برا جاریم و شست و رفت کردن بچه اونه.البته بین پسراشم چون شوهر من یکدنده هست اون یکی پسرشو بیشتر دوس داره.من فوق العاده اذیت میشم با کاراش با اینکه خیلی خوشبخت تر از هم جاریم و هم مادرشوهرمم و شوهرم همه جوره هوامو داره.کمکم کنید بی محلی کنم یا رک بهش بگم

نه بابا به روش نیار..شماهم کمتر برو خونشون..دوری دوستی 

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

عه استارتر تو منی یا من توعم😰

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اهمیتی داره منم دقیقا شرایط تورو دارم بعضی وقتا واقعا حرصم درمیاد ولی همیشه خودمو بی تفاوت نشون دادم شوهرمم چیز میگه میگم مهم خودمونیم بقیه جه اهمیتی دارن دیروز تولد شوهرم بود با اینکه تو یه ساختمونیم هیچکس یادش نبود یه تبریک بگه تولد منم همینطور ولی هم برای جاریم هم برادرشوهرم که ماه پیش تولدش بود شام و کیک دادن دیروز واقعا دلم واسه شوهرم سوخت منتظر تبریک بود😥

بچه ی من و جاریم همسنن خداشاهده صبح میرن بچه ی اونو میارن خونشون شب میان دنبالش میبرن البته اگه بیانم من نمیذارم اینهمه مدت ازم دور باشه ولی میتونن یه تعارف بزنن کار داشتی بیار یه ساعت ما نگهش داریم

چیکارشون داری،مگه کمبود محبت داری که منتظر محبت اونی،شوهر آدم وقتی هوای آدمو داشته باشه آدم هیچ نیازی به کسی نداره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
چه اهمیتی داره منم دقیقا شرایط تورو دارم بعضی وقتا واقعا حرصم درمیاد ولی همیشه خودمو بی تفاوت نشون د ...

دقیقاااااا خانواده همسر من هم حتی یه تبریک نگفتن اماااا خواهرشوهرم  برای اون یکی داداشش کیک پخته بود و جشن گرفته بود البته مجرده برادرشوهرم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
بی محلی کن.‌من دقیقا مشکل تورو دارم بهشون گفتنم بگی میگن همچین  چیزی نیس رفتارشونم هیچ تغییری ن ...

دقیقا من بهشون گفتم همین جوابو دادن

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋