2777
2789
عنوان

شده آدمی رو ببینید

158 بازدید | 18 پست

که از شدت بد بودنش تعجب کنید 

که چطوری همچین هیولایی هست 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

آره دایی هام و زناشون

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

و کارماش رو جلوی چشمم پس داد

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

اره

من حدودا پنج شش ماه پیش به همچین آدمی برخوردم 

اصلاااا خیلی عجیب بود

من هیچوقت حلالش نمی کنم

باید تاوان بده 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

چه اتفاقی برایش افتاد؟

یه روز از ته دلم گریه کردم و با بی رحمی نگاهم کرد

فرداش جلوی چشمم تصادف کرد

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

من حدودا پنج شش ماه پیش به همچین آدمی برخوردم اصلاااا خیلی عجیب بودمن هیچوقت حلالش نمی کنمباید تاوان ...

من خوانواده ی پارتنرم برام عجیب و هیولا بودن

پدر و مادرش طلاق گرفتن پدرش زن گرفته و کلا سراغ پارتنر منو چندساله نمیگیره و از همه جا بلاکش کرده مادرشم فوشش داده گفته تو پسر من نیستی من بچه ندارم چرا چون از شوهر قبلیمی الان شوهر کرده باز دوتا دختر بدنیا اورده تازه صیغه ای بوده بعد اینکه صیغش تموم شده تازه بچه بدنیا اورده بعد کلی فوشش داده گفته مزاحم بشی زنگ میزنم پلیس بعد گفت الاهی دفعه بعدی ک زنگ میزنی خبر مرگتو بهم بدن

موقع جن...گ هم حتی یبار بهش پیام نداده بود

الانم دو ساله اومده تهران بدون هیچ پیشتیبانه ای

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

من خوانواده ی پارتنرم برام عجیب و هیولا بودنپدر و مادرش طلاق گرفتن پدرش زن گرفته و کلا سراغ پارتنر م ...

نرمال نبود