بچه ها من یک دخترم که هیچ حاشیه ای پشت سرش نبوده و نیست تو محلمون. حالا از ی پسره تو محلمون ک خانواده هامونم همو میشناسن ( قبلا بصورت رسمی نه ولی خانوادش منو برای این پسر خواستگاری کردن من رد کردم ) الان پشیمونم چون ندیده بودمش دوسال پیش بوده . الان مدتیه خیلی خوشم اومده ازش پیج اینستا و روبیکاشو دارم یواشکی چکش میکنم . نمیدونم چکار کنم چون رفیق عموهام و داداشم هم میشه و ... . بنظرتون چکار کنم قیدشو بزنم یا اگه راهی داره غیرمستقیم بیاد سمتم میشه بگید ؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینستا هم یه استوری از خودت بذار حالا موفقیتت یا کار هنریت همه رو هاید کن فقط اون ببینه ببین ری اکشن داره؟اگه چیزی نگفت عکس خودتو بذاراگر باز چیزی نگفت یکی دوبار خودت ریپلای بزن کوتاه ...
ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚