2777
2789
عنوان

ازش خوشم میاد

342 بازدید | 13 پست

بچه ها من یک دخترم که هیچ حاشیه ای پشت سرش نبوده و نیست تو محلمون. حالا از ی پسره تو محلمون ک خانواده هامونم همو میشناسن ( قبلا بصورت رسمی نه ولی خانوادش منو برای این پسر خواستگاری کردن من رد کردم ) الان پشیمونم چون ندیده بودمش دوسال پیش بوده . الان مدتیه خیلی خوشم اومده ازش پیج اینستا و روبیکاشو دارم یواشکی چکش میکنم . نمی‌دونم چکار کنم چون رفیق عموهام و داداشم هم میشه و ... . بنظرتون چکار کنم قیدشو بزنم یا اگه راهی داره غیرمستقیم بیاد سمتم میشه بگید ؟؟؟ 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میبینیش سلام کن بش بایه لبخند ریز

اینستا هم یه استوری از خودت بذار حالا موفقیتت یا کار هنریت همه رو هاید کن فقط اون ببینه ببین ری اکشن داره؟اگه چیزی نگفت عکس خودتو بذاراگر باز چیزی نگفت یکی دوبار خودت ریپلای بزن کوتاه ...

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

اگه میبینیش سلام کن بش بایه لبخند ریزاینستا هم یه استوری از خودت بذار حالا موفقیتت یا کار هنریت همه ...

اون پیج منو ندارع من آیدی پیجش رو می‌دونم با پیج فیک چکش میکنم . 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
اگر فالووراش زیاده فالوش کن البته اگر مغرور نیستی.بعدش تا دوسه هفته چیزی نذار و حرفی نزن.بعدش اون کارایی رو که گفتم

اگر مغروری قیدشو بزن منظورم اینه که رها کن...همون سلام رو بگو با لبخند...خودش میاد

نذری بپز با چادر گلی برو دم خونشون

مستقیما رفته خواستگاری

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚