2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مقطعی میخونی الان؟؟؟ کارشناسی یا ارشد؟

سلام عزیزم

ممنون جواب دادی

مقطع لیسانس هستم

میخواستم ببینم چندسال بعد فارغ تحصیلی میتونم امتحان بدم

امتحانش سخته یا اسون

و اینکه درامدش برای اوایل کار چقدره نظارت؟

سلام عزیزمممنون جواب دادیمقطع لیسانس هستممیخواستم ببینم چندسال بعد فارغ تحصیلی میتونم امتحان بدمامتح ...

بعد از ۳ سال که از مدرکت گذشت میتونی شرکت کنی توی آزمون

سالی دوباره

و متاسفانه خیلی سخته

بنظرم تو این سه سال حتما حتما جایی مشغول به کار شو نرم افزار هم قوی یاد بگیر

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بعد از ۳ سال که از مدرکت گذشت میتونی شرکت کنی توی آزمونسالی دوبارهو متاسفانه خیلی سختهبنظرم تو این س ...

ازمون نظارت هم سخته؟من شنیده بودم طراحی سخته.....

درامدش چطوره؟

ازمون نظارت هم سخته؟من شنیده بودم طراحی سخته.....درامدش چطوره؟

طراحی که واویلاست حالا باز نظارت و‌احرا بهتره البته اجرا اصلا یدردت نمیخوره منو همسرم داریم بدرد بخور نیست اون

و در کل باید بخونی طراحی خیلی زیاد نظارت هم زیاد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

در مورد درامدش هم به شهر و استانی که هستید بستگی داره چون یه چون الان ساخت و ساز کم شده مهندس ناظر زیاد واسه همین باید برید توی نوبت که خود نظام مهندسی سر نبتتون بهتون کار ارجاع بده نهایت سالی یک نهایت دوتا ساختمون برداری که اونم مرحله به مرحله پول واریز میشه

مثلا  همسرم از پارسال تا الان فقط یک کار نظارت برداشته و توی یکسال مالی ۵۰ تومن واریزی داشته دیگه خودت حساب کن درامدش در این زمینه چطوره و البته همسر من کارمند شرکت نفت هم هست و در کنارش کار پیمانکاری هم انجام میده این نظارته فقط براش جنبه کلاس کاری رو داره

در مورد درامدش هم به شهر و استانی که هستید بستگی داره چون یه چون الان ساخت و ساز کم شده مهندس ناظر ز ...

چقد خوب که همسرت مهندس نفته....من الان یه خواستگار دارم فعلا ۲جلسه دیدمش....بعدش مادربزرگش فوت کرد دیگه فعلا ادامه ندادیم.ایشون مهندس پالایشگاه اصفهان هستن بخش اب برق بخار..۱۰سال سابقه قراردادمستقیم.حدود حقوقشون چقدره؟من عمرا روم نمیشه بپرسم ازش