2777
2789
عنوان

حسرت زندگی بقیه رو میخورم

242 بازدید | 9 پست

وقتی میبینم یه زن خوشبخته و شوهرش دوسش داره و زندگی عادی داره انقد حسرت میخورم که از خودم بدم میاد و حالم بهم میخوره میگم نکنه این حسادت من بلایی سر زندگی طرف بیاره 😑😭 چون شوهرم دوسم نداره و اصلا زندگی خوبی نداشتم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ازدواج کردین؟ وقتی خیانت کرده دوسشم نداری خودشم که پررو عه میگه نمیخوامت امکان جدایی نداری؟

ن اگه می‌تونستم جدا شم نمیموندم😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

سلام.چون تاپیک های قبلیتون روقفل کرده بودین درخواست دوستی دادم که پیام بدم ولی جوابی ندادین به درخواست.میخواستم بگم اگه همچنان دوست دارین صبح ها زود بیدار بشین و کسل نباشین بگین که پیشنهادم رو بگم.

سلام پیشنهادت رو بمن میگی

سلام.خودم صبح ها خیلی کسل بودم نمیتونستم نخوابم،بیدار میشدم نمازمیخوندم به همسرم صبحانه میدادم و وقتی همسرم میرفت سرکار تا ظهرمیخوابیدم.قهوه هم دم میکردم باز هیچی.برای هر نفر یه قاشق چایخوری سرپر قهوه ی دله رو با یه قاشق سر پر شکر و یه قاشق آب معمولی میریزید توی یه لیوان و به همون قاشق تند تند هم میزنید تا پف کنه و وقتی قاشق رو برمیگردونید فرمش خراب نشه زیاد.از شب آمادش کنید و لیوان رو بذارید توی یه کیسه فریزر و گره بزنید که خشک نشه.صبح که واسه نماز پاشدید یا خواستید همسرتون و راهی کنید سرکار اندازه ی یه فنجون خیلی کوچیک آب جوش بریزید روی همون قهوه ای که پف دادید و هم بزنید و نوش جان کنید.دیگه بخوایید هم خوابتون نمیبره😂😂😂😂😂مگه اینکه قرص سرماخوردگی بخورید یا طولانی مدت بشینید یه جا.دیگه ظهر هم به زور چرت میزنم😂😂😂😂😂

تف به ذات نداشتش با اینکه میدونس چقد عاشقشی خیانت کرد ا

لعنت بهش و لعنت ب کنه احمق ک وقتی بچه نداشتم جدا نشدم تا انقد زجر نکشم