من و شوهرم هم سن هستیم دو ماه تفاوت سنی داریم،من که خییلی راضیم خداروشکر،نزدیکه۱۵ساله ازدواج کردیم،
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوست ندارم چون خانوما فیسی زودتر پیر میشن و مردا نزدیک ۴۰ جذاب میشن،بعدشم پسر ۲۳ ساله یه جوریه واقعا اگر هردو ۳۰ بودین باز اوکی بود پسر ۲۳ ساله خیلی برای زندگی مشترک کوچیکه
فداتشم گلم،ایشاالله شما هم کنار عزیزت خوشبخت و شاد باشی🫂☺️
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من هنوز ازدواج نکردم. ولی با پارتنرم اختلاف سنیمون دقیقاً همینه. مشکلی ندارم و خیلی راضیام. تازه ما اول رابطه خیلی سنمون کمتر بود. یعنی جدا از اختلاف سنی واقعاً بچه بودیم. ولی خب واقعاً بالغانه رفتار میکنه و به مرور زمان هم خیلی خیلی بهتر شده. اگه پذیرش این رو داری که اگه رفتار بچگانهای هم نشون داد خیلی نخوره تو ذوقت و نزنی زیر همهچیز و از اونور با بقیهٔ ویژگیهاش اوکیای و به نظرت خیلی بچه نیست، اوکیه.