2777
2789

میگن دعا در حق همدیگه میگیره میشه از تهه دل برای شفای جسمی وروحیم  دعا کنید منم صلوات میدم براتون 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

۱۰۰ صلوات برات

خودمم بیمارم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ صلوات براتخودمم بیمارم

منم برات صدتا صلوات میخونم ان شاالله به حق بی بی رقیه هردومون لباس عافیت بپوشیم و هیچ کس امیدش ناامید نشه همه مریضا شفا بگیرن الهی آمین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
منم برات صدتا صلوات میخونم ان شاالله به حق بی بی رقیه هردومون لباس عافیت بپوشیم و هیچ کس امیدش ناامی ...

زحمت نکشید

یه دونه کافیه🌸🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

الهی هرچه مریضه بحق مریض کربلا زین العابدین شفا پیدا کنه

ممنونم خواهر گلم ان شاالله منم به نیت حاجت روایی و سلامتی شما وعزیزاتون صدصلوات هدیه به حضرت زین‌العابدین میکنم 

ان شاالله حالت بهتر بشه عزیزم.🌹❤️🤲

ممنونم گلم ان شاالله شما وعزیزاتون هم همیشه سلامت باشید و هر حاجتی دارید به لطف خدا بهش برسید برای شماهم صدتا صلوات میدم 

زحمت نکشیدیه دونه کافیه🌸🌸

زحمت نیست رحمت اگه بتونم واقعا کاری کنم کاش هیچ بیماری نباشه همه همیشه سلامت باشن 

@دیدخت۲‍ 

یه خانمی گفت براتون چله گرفته به خواسته اتون رسیدید راسته؟ 

@دخترجنوب

انشالله خدا بهت سلامتی بده😭

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و عصبی و افسرده و توسری خور نباشه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین روزا گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین روزا خیلی زود و حسابای تلگرام دیگه مسدود نباشه و مثل قبل کامل و راحت بتونم از تلگرام استفاده کنم خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام حتی اونایی که ننوشتم برسم😭