2777
2789
عنوان

امروز ننگ بزرگی بر کرامت انسانی است

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 23 پست
فک کردم میخای بگی ننگ بر انسانیت ما که میبینیم کودکان غزه از گرسنگی دارن جون میدن و ما ساکتیم و کاری ...

گل حرف زدن اسونه کاری کن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم میخای بگی ننگ بر انسانیت ما که میبینیم کودکان غزه از گرسنگی دارن جون میدن و ما ساکتیم و کاری ...

چته تو حالت خوبه؟ 

وقتی که تو مملکت خودم انقد بدبخت و فقیر هست اولویتم کشور خودمه نه غزه یا هرجای دیگه ای .. اگه اینو متوجه نمیشی خودت میدونی و لطفاً تو تاپیک من از این بحثا نکن خوشم نمیاد

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
کدوم شهر هستید؟

استان فارس 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

تقصیر انسانه که اقلیم ها تعییر کرده و کره زمین گرمتر میشه .و چند تا از استانهای خودمون چند سال دیگه اگر همین روال ادامه پیدا کنه قابل سکونت نیستن 

ولی تابستون تعطیلیم و خیلی خوبه 🥲

تقصیر انسانه که اقلیم ها تعییر کرده و کره زمین گرمتر میشه .و چند تا از استانهای خودمون چند سال دیگه ...

همه که تعطیل نیستن ..معلما و بچه مدرسه ای ها تعطیلن فقط بقیه اقشار جامعه براشون فرقی نمیکنه 

همه که تعطیل نیستن ..معلما و بچه مدرسه ای ها تعطیلن فقط بقیه اقشار جامعه براشون فرقی نمیکنه

وقتی دانش آموز بودم و الان همیشه تابستونو دوست داشتم 

اما بهترین فصلها بهار و پاییز 

درود بر پاییز

زاده پائیزم عاشق این فصل بودم سالهاست ازش متنفرم

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*