امروز، ۱۷مردادما در دورترین فاصله زمانی نسبت به زمستانیم. امروز ننگ بزرگی بر کرامت انسانی است.
بعد از گذشت قرنها و پیشرفت تکنولوژی، هنوز بشر موفق به نابودی ظلمی به نام تابستان نشده.
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فک کردم میخای بگی ننگ بر انسانیت ما که میبینیم کودکان غزه از گرسنگی دارن جون میدن و ما ساکتیم و کاری ...
چته تو حالت خوبه؟
وقتی که تو مملکت خودم انقد بدبخت و فقیر هست اولویتم کشور خودمه نه غزه یا هرجای دیگه ای .. اگه اینو متوجه نمیشی خودت میدونی و لطفاً تو تاپیک من از این بحثا نکن خوشم نمیاد
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
تقصیر انسانه که اقلیم ها تعییر کرده و کره زمین گرمتر میشه .و چند تا از استانهای خودمون چند سال دیگه ...
همه که تعطیل نیستن ..معلما و بچه مدرسه ای ها تعطیلن فقط بقیه اقشار جامعه براشون فرقی نمیکنه
نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم، که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم* در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین* همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود* چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان* همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود* کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما* به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*