2777
2789

سلام من با شخصی دو سال پیش رل بودم بعد کات دو سال ازش خبر نداشتم بعد دو سال اون هم رو پیدا کردیم من فهمیدم که هیچ کسی به اندازه اون شخص دوستم نداری پس بعد دو سال اول من بهش گفتم که دوست دارم اونم گفت منم همون حس قبل رو دارم و دوست دارم دو سال پیش هم من کات کردم چون رفیقش گفت افغانی هست و من بدون هیچ توضیحی ولش کردم الان پرسید گفتم چون همچین چیزی فلانی گفته قسم خورد ایرانی هست گفتم عکس شناسنامه بفرست گفت پنج شنبه می‌فرستم نفرستاد زنگ و پیام هم دو روز هست جواب نمی‌ده نمیدونم چرا اینم بگم کارگر هست یعنی شیفت کاریش اینجوری هست از ۸ صبح تا ۵ سرکار هست و اینکه توجه ای که دو سال پیش داشت رو الان ندارع اینجوری بگم دو سال پیش خیلی توجه داشت و من بی محلی میکردم الان برعکس شده نظر بدید من چیکار کنم از طرفی میترسم اتفاقی براش افتاده باشه نمیدونم دیگه بهش زنگ بزنم یا نه از طرفی میگم اگر زنگ بزنم حس نمیکنه خیلی آویزون یا دختر چسبی هستم کلا گیجم شما نظر بدید چیکار میکردید جا من بودید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه قشنگ توضیح بدی خودتون رو جا من بزارید چیکار میکردید؟

من به جا شما بودم 

خودمو اسیر یه ادم ناشناس نمیکردم 

کسی که یه خاسته معمولی شما همون شناسنامه رو ازت دریغ کرده،یه ناشناس 

به زندگیت برس اون ادم حدف بشه جا برا ادمای بهتری باز میشه  

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من به جا شما بودم خودمو اسیر یه ادم ناشناس نمیکردم کسی که یه خاسته معمولی شما همون شناسنامه رو ازت د ...

بهش زنگ نزنم قشنگ تمومش کنم ؟ 

آخه میترسم اتفاقی براش افتاده باشه یا شاید دلیل قانع کننده داشته باشه

بهش زنگ نزنم قشنگ تمومش کنم ؟ آخه میترسم اتفاقی براش افتاده باشه یا شاید دلیل قانع کننده داشته باشه

الانم تموم شده 

شما مسول اتفاقی که براش افتاده یا نیفتاده نیستی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ