سلام من با شخصی دو سال پیش رل بودم بعد کات دو سال ازش خبر نداشتم بعد دو سال اون هم رو پیدا کردیم من فهمیدم که هیچ کسی به اندازه اون شخص دوستم نداری پس بعد دو سال اول من بهش گفتم که دوست دارم اونم گفت منم همون حس قبل رو دارم و دوست دارم دو سال پیش هم من کات کردم چون رفیقش گفت افغانی هست و من بدون هیچ توضیحی ولش کردم الان پرسید گفتم چون همچین چیزی فلانی گفته قسم خورد ایرانی هست گفتم عکس شناسنامه بفرست گفت پنج شنبه میفرستم نفرستاد زنگ و پیام هم دو روز هست جواب نمیده نمیدونم چرا اینم بگم کارگر هست یعنی شیفت کاریش اینجوری هست از ۸ صبح تا ۵ سرکار هست و اینکه توجه ای که دو سال پیش داشت رو الان ندارع اینجوری بگم دو سال پیش خیلی توجه داشت و من بی محلی میکردم الان برعکس شده نظر بدید من چیکار کنم از طرفی میترسم اتفاقی براش افتاده باشه نمیدونم دیگه بهش زنگ بزنم یا نه از طرفی میگم اگر زنگ بزنم حس نمیکنه خیلی آویزون یا دختر چسبی هستم کلا گیجم شما نظر بدید چیکار میکردید جا من بودید؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.