2777
2789

موبر بزن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه میزنم فایده نداره

وا 

ب ریشه درخت بزنی صاف میشه چطور فایده نداره

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خخخ فکر کنم منظور مو متوجه نشدیم صد درصد که بعد استفاده از بین میبرشون می‌خوام دیگه در نیاد برا اینک ...

خب ی مدت بزنی ریشه شل میشه مثل قبل درنمیاد

منم دارمخیلی زیاد مثل جنگلچون فعلا شرایط لیزر ندارمهرهفته وکس میکنم

جنگل؟🤣🤣🤣🤣

چه باحال خخخخ

برم دکتر قرص هورمونی برام می‌نویسه بهم نمیسازه ، از بریم میترسم یجارو خوب کنن بقیه جاها می‌ریزه بهم

به دکتر بگو بدنت به چه داروهایی واکنش نشون میده ،بنظرم بهترین کار تنظیم هورموناست

یهو میبینی خودبخود چاق شدی،موهای دست و پات زبر و خشن شدن،صورتت لک افتاده،شکمت بیش از حد بزرگه و...