2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد سره عروسی😭😭

1012 بازدید | 50 پست

یکی از فامیلامون حالش وخیمه، پیره رو به فوته( خدایی نکرده) 

به شوهرم میگم پول که برامون جور شده بیا مراسمو بگیریم اگر این بمیره میفته مدت ها بعد

میگه من پول عروسیو احتیاج دارم فعلا عروسی نمیگیرم

منم گفتم خب ادم حسابی فردا این بمیره چیکار کنیم 

میگه تو خودخواهی  دعوامون شد 

بچه ها من خودخواهم؟؟؟؟ 

سوال بپرسین تو کامنتا بیشتر توضیح بدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اینم بگم منظورم شهریور و مهره 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن ساله عقدی

تقریبا یک ساله

حق داری 

ولی اونم تحت فشارع و واقعاً نمیشینه منطقی فکر کنه مثل شما 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه خود خواه نیستی

بهم گفت خودخواه چی. بگم

عمر دست خداستشما هم حق داریشوهرت واسه چه کاری پول لازم داره اینم مهمه

میخواد سرمایه گذاری کنه فک کنم