2777
2789
عنوان

حق داشت منو نخواد از سرم زیاد بود

228 بازدید | 20 پست

اون حق داشت وِلم کنه 

بابام و داداشم از من خوششون نمیاد از پسر مردم من چه توقعی داشته باشم

شاید زشتم شایدم چندشم نمدونم ولی یه چیزیم هست که انقدر اذیتم میکنن

امروز مثلا تعطیل بودن ،از صبح نشستن تو خونه هرچی از دهنشون در میاد بار من میکنن 

آخه من چکارشون کردم

دارم درس میخونم ، بابام  با تَشَر بهم میگه آره تو هم عرضه درس خوندن داری

من دارم دیوونه میشم، تنها کاری که تونستم کنم قرآن خوندم و گریه کردم

گلایه اصلیم از خداست که حال و روزمو میبینه و نجاتم نمیده

کاش جوون مرگ بشم بابام راحت بشه😭💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱دانشجوعم،تو بهزیستی ام کارآموزم

با توجه به اینکه تو بهزیستی کارآموزی احتمالا مددکاری یا روانشناسی میخونی پس بهتر میدونی  اینکه دلیل رفتار اونا چیه، خیلی چیزی رو عوض نمی کنه چون اونا هر دلیلی داشته باشن که از نظر خودشون موجه باشه حتی اگر بزرگترین خطا رو کرده باشی، تحقیر کردن و آزار روانی توجیه پذیر نیست!

چیزی که من ۳۹ ساله میدونم اینه که تو اول باید بیای داشته ها و نداشته هات رو بذاری جلوت و فوکوست رو بذاری رو چیزایی که داری و اون چیزایی که نداری رو توجهت رو از روشون برداری و از اهمیتش برای خودت کم کنی.

مثلا تو یک خانواده ایده ال و حامی نداری (فرضیه)  

ولی نیروی جوانی امکان تحصیل و بودن در اجتماع رو داری!

ببین باورت نمیشه که بزرگترین سرمایه الان دستته اونم سن پایینه من اگر آگاهی های الانم رو داشتم تو اون سن چه کارها که نمیکردم!

خوش باشید...
با توجه به اینکه تو بهزیستی کارآموزی احتمالا مددکاری یا روانشناسی میخونی پس بهتر میدونی اینکه دلیل ...

اتفاقا همین کارو میکنم

ولی یه جا هایی کم میارم 

اذیتم میکنن،دائم غر میزنن بعضی وقتا میزنه سرم ازدواج کنم با هر کس که شد فقط ریخت بابامو نبینم 

کم میارم ،انرژی مو میگیره 

من داشتم خیلی ریلکس درسمو میخوندم اومد زد تو برجکم