بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی طبق تجربه اطرافیانم متوجه شدم که به هیییییچ وجه نمیتونم با ادم خسیس کنار بیام
کسی که خسیسه ادم رو پیر میکنه
پول واسه چیه؟ جمع میکنن با خودشون ببرن تو قبر؟
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
من مجردم ولی چندسال پیش با یکی بودم هرسری میگف بریم دربند،درکه،پل طبیعت و اینجور جاها و از صبح ساعت ۸ راه میفتادیم بعد ۸ شب برمیگشتیم هیچ چیزی ،مطلقا هیچ چیزی برام نمیخرید اگه با زبون خودم میگفتم یدونه آب معدنی میخرید
من با اینکه خودم پول داشتم ولی اگ برا خودم چیزی میخریدم انتظار داشت واسه اونم بخرم
حتی هرسری میرفتیم میگفت تو کیفت چیا داری بده بخورم