fatemeh_eess مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1071 عنوان پستچی 40 بازدید | 8 پست بچه ها من یه بسته داشتمدیروز زدم نوشته بود سه دفعه مراجعه کرده درحالی که فقط انگار یکبار اومده ساعتشو چک کردم یکی بودبعداز دیشب دوباره بارکد میزنم میگه نامعتبرمشکلی پیش اومده یعنی؟ کسی تاحالاشده بزنه نامعتبرامیدوارم فردا به دستم برسه 1404/05/17 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_eess مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1071 اگه 3 بار بیان برگشت میزنه انگار خب چرااداره پست ۱۰ روز نگه نداشته که من تحویل بگیرمخب شاید طرف خونه نباشهبعد تاریخای قبلی که زده هنوز شهرمن نیومده بودهبعد چجوری همین امروز اومده سه دفعه برگشت خورده من مدام سایتو چک میکردم که بسته کجاستباید یک هفته نگه میداشتن
fatemeh_eess مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1071 فردا یا حضوری برو یا حتما زنگ بزن پست اره فک کنم باید حضوری برمچه دردسری شده سر یه بسته برمحالا کد رهگیری هم مشکل داره نمیدونم چیکارکنم یهو بگن بسته نیست
fatemeh_eess مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1071 فردا یا حضوری برو یا حتما زنگ بزن پست الان یکب گفته بستم برگشت خورده واقعا اگه برگشت بخوره دیگه سایت بالانمیاره؟
setayesh_h72 عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3292 خب چرااداره پست ۱۰ روز نگه نداشته که من تحویل بگیرمخب شاید طرف خونه نباشهبعد تاریخای قبلی که زده هنو ... سایت گاهی مشکل پیدا میکنه ولی اگه ی بار بیان بار دوم زنگ میزنند و میانفردا برو یا زنگ بزن