من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
خواب دیدم از یه کوچه رد میشدم توپی اونجا بود دیدم مال پسرمه با خودم گفتم پسرم دوهفته پیش اینجا بازی میکرده ولی با اینکه محل رفت ووامد هست کسی نبرده چون مال پسرم هست مال حلال کسی دستش نزده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا بلدی تعبیر؟خواب دیدم از یه کوچه رد میشدم توپی اونجا بود دیدم مال پسرمه با خودم گفتم پسرم دوهفت ...
گلم گاهی وقتا خوابها
بسیار بسیار طبیعی هستن انگار زندگی میکنی اون خوابو
ولی همیشه تعبیر خاصی نداره
این خواب توام تعبیر خاصی ندارع
اگه کسی اومد تعبیر کرد فلان میشه چنان میشه فقط خاسته ی چیزی گفته باشه
خیالت راحت تعبیری ندارع❤🍉💋
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
تنها تعبیری ک ازش میشه برداشت ب اندازه یک قطره آبه
و اون تعبیر اینه
ک از اموال پسرت چیزی کم نمیشه
حتی اگه فکر کردی پولشو خوردن یا هرچیزی ک متعلق ب پسرته رو یکی برداشت
مطمئن باش برمیکرده بهش