2777
2789
عنوان

از کی و چطوری برای زایمان آماده بشم

103 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من امروز هفته ۳۴ بارداری رو تموم میکنم، از کی باید برای زایمان طبیعی آماده بشم و چه کارهایی باید بکنم که زایمان راحت تری داشته باشم؟ فعلا ۳ تا کار میخوام انجام بدم، یکی استفاده از کرم شقاق سینه برای پیشگیری، نرمش های آمادگی زایمان و ماساژ پرینه است. کار دیگه ای هم میتونم انجام بدم؟ کسی تجربه ای داره؟

تجربه زایمان طبیعی ندارم. ولی دوره بارداریم خانمایی که قصد زایمان طبیعی داشتن از ماه های اول ورزش میکردن و دستور میگرفتن از دکتر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کدوم انجام ندادم...سر یه ربع زایمان کردم.😂..ماساژ بزار برای روز زایمان...با ماساژ بچه پایین ...

چطوری اینقدر سریع زایمان کردی؟ خوراکی خاصی میخوردی؟ مثل آناناس و خرما و این چیزا که میگن؟

چ جالب همین الان داشتم تاپیک های قدیم رو میخوندم تا منم ی حرکتی بزنم....من داره ۳۹هفتم میشه هنوز کار نکردم 🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

چطوری اینقدر سریع زایمان کردی؟ خوراکی خاصی میخوردی؟ مثل آناناس و خرما و این چیزا که میگن؟

درد اصلی که خونه کشیدم..ولی رفتم بیمارستان .زیاد معطل نشدم....اتفاقا دکترم گفت عسل با زعفرون شربت درست کن.بخور تو این هفته.من فرداش زایمان کردم😂

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

برامن سزارین بود ولی دکترا تاکید دارن ماه اخر تامیتونی پیاده روی کن

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

عزیزم انشالله به سلامتی. دختره یا پسره؟

سلامت باشی عزیزم...پسره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

سلامت باشه انشالله.انشالله هردومون به خوبی و راحت زایمان بکنیم.من که هرچی نزدیک میشم بیشتر میترسم از ...

انشاالله

من نمیترسم چون بخوای نخوای درد و باید تحمل کنی ..من از این میترسم درد طبیعیو بکشم اخرسر سزارین شم...نمیدونم چرا حسم میگع قراره سزارین شم ...تکونای بچمم کلا تو پهلومه اصلا بالا سمت شکم و معدم نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40