2777
2789
عنوان

نفرین

85 بازدید | 6 پست

سلام خانوما 

من با مادر شوهرم اصلا اصلا رابطه خوبی نداریم اصلااااا چون هم اون منو اذیت کرد هم من به تلافی یه سری بی توجهی ها و رفتارا داشتم حالا اینا به کنار دیروز من خونه مادرم بودم به شوهرم گفتم منو و مادرمو ببر خونه خالم عیادت تازه عمل کرده گفت خستم خودتون برین دیگه مامانم گفتم عجب نداره خستس اسنپ میگیریم بعد همون موقع مامانش زنگ زد گفت بیا خونمون یه چیزی ببر گفت باشه باشه عصری میام من زدم به شونش گفتم چی میگه برا اون بادی بگی چشم اونم دوبار محکم کوبیدم به شونه من کن شوخی کردم ولی اون جدی گفت دیگه ناهار خوردو اینا منم از مامانش خوشم نمیاد خب خیلی اذیتم کرده داشتم طرف میشستم تو آشپزخونه هی همینجوری غرمیزدم مامانمم می‌گفت بسه عب نداره دیگه مادرشوهرت ده بار گفته ازت خوشم نمیاد توقع چی داری ازش منم برگشتم گفتم خوشش نمیاد بره بمیره 

کسی هست بقیشو بگم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد نگو شوهرم شنیده اومدم نشستم پیشش گفتم پاشو برو دیگه دعوتت کرده خونش منو نمیخاد اون گفت آره اصن از تو بدش میاد بعد گوشیو پرت کرد خورد پهلوم داد زدم سرم به مامانم گفت دخترتو جمع کن من موندم بین این و مامانم بعد رفت فرداش بهش گفتم چرا اونجوری کردی گفتم شنیدم به مامانم نفرین کردی ایشالا مامانت بمیره ایشالا بابات بمیره به خدا اصن من بدم ولی مامان بابام نه با خودش نه خانوادش کاری ندارن اصلا مثل مامان اون نیستن اون خیلی به من بد کرده حالا همش دلم گرفته که چرا نفرین مامان بابام کرده نکنه نفرینش بگیره اصن شبا خوابم نمیبره چیکار کنم

بعد نگو شوهرم شنیده اومدم نشستم پیشش گفتم پاشو برو دیگه دعوتت کرده خونش منو نمیخاد اون گفت آره اصن ا ...

از دعا گربه سیاه بارون نمیباره.نفرین مث مرغیه که برمیگرده توخونش.نفرینم برمیگرده سمت خودش مادرخودش.بعدم نفرین به حق میگیره نه به ناحق وقتی پدرمادرشماکاری به اون و مادرش ندارن چرا نفرینش بگیره...اصلافکرشم نکن.مگه کشکه اینجور الکی الکی نفربن کنیووبگیره