2777
2789

دلم میخاد یه هدفی رو دنبال کنم اما انگار اصلا دست ودلم به هیچی نمیره توذهنم میگم برم ادامه تحصیل بدم اما انگار یکی بهم میگه با۳۲ سال سن ومتاهلی ادامه تحصیلی بدی که چی بشه یا گاهی میگم برم دنبال یه حرفه مثل ارایشگری توذهنم همش میگم ارایشگری کم کمش ۵یا۶ سال دوره دیدن میخادالکی نیست که تااون موقعه هم نزدیک ۴۰ سالت میشه ولش کن نمیدونم انگار انگیزه ندارم اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم چطور علاقمندیمو پیداکنم 

ارایشگری کی گفته ۵ ۶ سال دوره میخواد

شما یه دوره رنگم بری تهش یک یا دوماهه هست

۶ ماهم دستیار باشی نهایت

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای هیچی دیر نیست من خودم سنم کمه برای رشتم کلاس خیاطی میرم طرف ۴۰ ۴۵ یا حتی بیشتر هست میاد مدرکش میخواد بگیره چرا دیر باشه باید کار هارو امتحان کنی تا ببینی علاقه داری یا نه بعدم اینکه همه چیز علاقه نیست استمرار مهم ترین چیزع